Hoovies Garage : I Bought the Cheapest Maserati Quattroporte ZF In the USA

Ända en dessa halverades i pris så har jag fått en massa frågor om detta är en bil att köpa, eller till och med hört folk säga att de ska/vill köpa en.

Men nej nej nej! Detta är nog den sämsta bil du kan köpa.
Ja den är lyxig, den är större än vad man tror, den är lagom snabb och framförallt så låter den gott!

Men om jag brukar säga att du ska ha lika mycket pengar sparade som du köper din begagnade bil för, så behöver du nog 5 gånger så mycket pengar sparade som du betalar för din QP.

Dessa är svindyra att äga med tanke på alla svindyra delar som bara rasar en efter en.

** Jaja de blev givetvis bättre med åren, men ändå, köp MYCKET hellre de nyare 4 dörrars Maserati.

** Folk tror att detta är en E63/M5 utmanare, men jag vill påstå att dessa QP är lika stora som dåtidens S-Klass och 7-Serie.

Långtidstest : Prodipe TDC8 Aktiva Studiohögtalare

Jag har fått en massa frågor om hur Genelec jämförs med andra, om de är prisvärda, hur de är jämfört med bla bla bla.

Och där har jag ju svarat ärligt såklart, att jag har inte gått den vanliga stegen från billiga till dyra, utan jag gick direkt på Genelec, jag var direkt jättenöjd med dem, så jag köpte fler och fler.

Men, så är det ju som så att jag vill alltid kunna ge svar på allt, jag vill ha en massa personliga erfarenheter och referenser.
Så för er skull så backade jag lite, packade ner mina G-One och G-Three, igen (mest för att jag funderade på att byta ut dem mot G-Four), och så lånade jag hem de billigare Genelec M040 av Undentia igen.
Och när jag kände mig nöjd och “hemma” med dem, dvs när jag inte tänkte på hur de lät längre, utan de bara spelade, då lämnade jag tillbaka dem och backade ytterligare ett par steg.

Så de jag har lånat nu är dessa.

 

Prodipe TDC8

 

Fortsätt läsa “Långtidstest : Prodipe TDC8 Aktiva Studiohögtalare”