Till Salu : Ställbar säng

Det är 2 st 90×200 Hilding Family Plus Ställbara sängar som säkert är 7-8 år gamla. (Nypris 28 999 kr st / 57 980 kr för båda)

Väljer du och din familj en Family Plus får ni en säng med högsta tänkbara komfort och de bästa lösningarna. Family Plus är en modern och elegant ställbar säng med en multiledad konstruktion som ger optimal följsamhet längs kroppen, oavsett sängens position.

Att detta är vår mest exklusiva ställbar säng märker du när du lägger dig i den och känner hur det unika aktiva pocketsystemet närmast ger dig känslan av att sväva. Med en enkel knapptryckning på den intuitiva handkontrollen styr du den tysta och avancerade motorn och ställer enkelt sängen i önskad position.

Alla delar av sängen kan regleras separat och i upphöjt läge får även nacken ett bekvämt stöd. Family Plus är en säng som är värd att uppleva.

Madrasserna är cirka 10-12 månader gamla och de heter

Gold T65 WELLPUR (Nypris 2 699 kr)

Allergivänlig lyxmadrass, 8 cm tjock med kärna av tryckavlastande AIR memoryskum, som formar sig exakt efter kroppen och lindrar smärta i muskler och leder samt cirkulationsproblem m.m. Mjukt, slitstarkt stretchöverdrag, quiltat med AIR memoryskum. Överdraget har fått en antibakteriell Silpure silverbehandling som skyddar mot bakterier och andra retmedel.

Gold T110 WELLPUR (Nypris 3 699 kr)

10 cm tjock lyxmadrass med kärna av tryckavlastande memoryskum och AIR gel memoryskum, en unik kombination av kylande gel och memoryskum. Memoryskum formar sig exakt efter konturerna av din kropp och lindrar smärta i muskler och leder, cirkulationsproblem osv. Mjukt, tåligt överdrag med kylande ICE Silk, quiltat med AIR gel memoryskum.

Den madrassen har jag sovit på max 10 gånger kanske.

Mitt pris = 4 000 kr. 

(Visited 308 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x