Rykte : Porsche 911 GT3 ägarna kompenseras ytterligare?

Det senaste jag hörde ifrån en väntande GT3 ägare var att han fick låna en (icke valfri) ny Porsche att ha under tiden tills hans bil som stått och väntat i ett par månader redan, Har fått ny motor.

Nu ryktas det om att dessa förmodligen väldigt irriterade och ivriga GT3 ”ägare” får 2000 dollar i månaden fram tills dess att deras bil är klar..
Så.. Typ en dålig månadslön  i månaden för att dom väntar.. Och kanske kör runt i en ny lånePorsche under tiden? (Tror visserligen inte att dom får BÅDE pengar och lånebil… Och jag hade utan tvekan valt pengarna istället om det vore så.. För att köper du en GT3a.. Så är det garanterat inte din enda bil du har tänkt äga)

Dessa bilar kommer även att få extra 12 månaders nybilsgaranti. Men det är ju ett måste.. Bilarna kommer ju som sagt anses som gamla när dom kommer ut på gatorna.

Jag tror att kunderna kompenseras lite olika runt om i Världen.. Det är nog inte alla Porsche-handlare som har tillräckligt många demobilar att låna ut sådär bara..

 

MEN.. Jag återkommer när jag har riktig inside info om hur det funkar här hemma iallafall.

 

Porsche 911 GT3 Owners Reportedly Being Compensated $2k A Month For Delays

 

 

 

UPDATE

 

Vi har alla fått erbjudande om fri lånebil plus div/individuell kompensation. Väljer du att avstå lånebil så får du 200kr/dag i kompensation, alltså skitpengar. Individuell kompensation kan ex. Vara förarkurser, kläder, foliering, recond osv. Porsche betalar också alla event som du inte kunnat avboka & tänkt köra med din nya GT3a.

Bilen kommer inte kännas gammal när den väl levereras i slutet på Juni. Helt ny modell för alla & RSn kommer inte förrän vintern 2015 & kommer kosta 300-400.000kr mer.

Vi har alla fått 24 månader extra garanti

 

 

Ok..

200kr om dagen är INTE 2000 dollar i månaden!
Det är typ bensinpengar bara.. Och det är garanterat inte skattefritt ändå så,.

Visserligen bra att dom står för dina event som du måste avboka..

Men freebies.. Kläder osv.. Det borde dom få oavsett.

Och givetvis så kommer bilarna inte att kännas gamla när dom kommer eftersom dom fortfarande är dom första ut på gatorna..
Och självklart så kommer Porsche att skjuta upp RS modellen.. Som alltid är bra mycket dyrare..

 

Killen som jag får denna infon om poängterar också att dom andra GT3 ägarna vill tydligen vara väldigt hemliga och tysta ang allt detta..
Även då till andra i samma sits.. Vilket får min vän att tro att vissa ägare.. Trona kunder.. Blir nog kompenserade aningen bättre..

 

Jag kommer att hålla er uppdaterade efter hand.

(Visited 14 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x