Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis Mistander

Fan va surt 🙁 Går det att få bort? Ingen bra start på dagen :/

Dennis Mistander

Du har det fan inte lätt just nu verkar det som :/ Som det låter så hade ett pissprov från dig innehållit tillräckligt med läkemedel för att döda en häst efter allt du tvingas ta för att klara en vanlig dag 🙁 Hoppas nån hittar en lösning snart så du slipper ha ont å får sova som en människa!
Hoppas du lyckas bryta vad som verkar vara en ond cirkel. Hade varit jävligt tråkigt om det slutade komma inlägg i bloggen. Jag börjar ju nästan bli lite intresserad av kläder å skor 😉 Köper annars typ 2 par noname-skor om året! När jag får jobb ska jag iaf kitta upp mig lite 😛 En G-Shock ska jag absolut ha och ett sånt där snyggt laddbatteri till mobilen ska jag också ha.

Dennis Mistander

Ja du har kämpat länge nog nu. Jag vill ha en. Men jag har lite kasst med pengar just nu (csn). Säger till när jag blir snickare så kan jag köpa lite fina grejer.

Kul att du tog ut Z-an också 🙂 Min Cosworth står också i ett garage och väntar. Men den är lite trasig och csn räcker inte riktigt till att bygga klart den :/ Var alldeles för länge sen jag kände turbokicken 🙁

Dennis Mistander

Jag körde på ett rådjur när jag åkte hem från Rudskogen 2011 :/ Den har stått sen dess 🙁 Bytte skärm och förardörr och lackade förra året men jag hittade aldrig nån front. Har hittat en nu men den är sprucken och rollad svart med gråa ränder… Måste slipa ner den till plasten och hitta någon som kan plastsvetsa ihop sprickan. Sen är det lite elproblem som måste fixas. Kanske en ny turbo också för den har börjat ryka lite.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x