Millionaire Boy Racers of London

Jag må tycka om pengar..
Jag älskar superbilar..
Vill gärna se dom in action..

Men fan inte mitt i en storstad!!!!

Detta är ett viktigt ämne med dessa rika araber som stör friden i klassiska London.

Det jag tänker på… Varför kan rika människor med sina dyra superbilar bete sej i Monaco.. Men inte i London?

Visst.. Bor man mitt i stan.. Med fönstret ut mot en aktiv gata.. Så får man ju tåla en del.
Men att köra som en dåre.. Oavsett hur mycket bilen låter.. Mitt i stan bland en massa bilar och folk.. Det gör man inte oavsett hur cool bil man har eller oavsett hur rik man är.

(Visited 21 times, 1 visits today)

0 svar på ”Millionaire Boy Racers of London”

  1. Under mina år som London bo, så såg jag flertal superbilar som blev kraschade av araber. Har sett lamborghinis, Ferraris, Porschar och till och med Mercedes-Benz SLR McLaren som har blivit kraschad. För det första, så är inte Londons smala gator och höga trotoarkanter, gjorda för höga hastigheter. För det andra så tror jag att körkorts utbildningen i arabländer är INTE så höga, deras utbildning år nog lika med som att få körkortet i flingpaketet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.