Dagens Panerai

Jepp,,. Jag är Mr Google.. Det verkar jag inte kunna komma ifrån.
Men.. Jag är JÄVLIGT trött på folk som inte lyssnar på det jag säger eller skriver.. Fast jag ger dom svar och råd två gånger i rad.. Och sen har dom mage att säga att jag inte är hjälpsam!

Eller Folk som kan SMSa mitt i natten för att fråga vart jag köpt mina skor.. Fastän det står klart och tydligt i bloggen vart jag har köpt dom!

Men en sak jag aldrig tröttnar på.. Och som jag bara blir glad utav att kunna hjälpa till med eller bolla ideér ang..
Är när folk vill ha råd om klockköp =)

Då känner jag mej nästan hedrad.

Så när det kommer till frågor om klockor.. Och ni MAILAR.. Så stör ni aldrig.
Well.. Om ni inte frågar samma jävla fråga varje jävla vecka utan att köpa en klocka på 4 år!

Vilket som..

Här är några bilder från en läsare som ville dels ha råd.. och dels bolla lite tankar fram och tillbaka med en Paneristi när han nu hade bestämt sej för att införskaffa sej en kostymklocka.. Och då en Radiomir.

Jag frågade om jag fick använda hans bilder och det fick jag, Och sen så frågade jag honom

Nått mer att tillägga i inlägget?
Varför just denna osv?
Planer på nån särskild rem?

Här är hans svar och bilder

 Eftersom jag var ute efter min första radiomir så resonerade på följande sätt:
Ville ha en radiomir eftersom den är väldigt klassisk och elegant – kommer bli perfekt som kostymklocka, helst med både både sekundvisare och sapphire caseback eftersom jag upskattar det väldigt mycket med min pam111 när man ser hur klockan andas och lever både fram och bak.
Är dessutom helt såld på sandwich dial så alternativen begränsades ytterligare.

Det stod till slut mellan två klockor – 190 eller 183. 190 har bättre urverk med JLC 8 days medan 183 har ETA 56h reserv. Vidare är 190 tjockare med gold hands medan 183 har standard hands och mer slimmad. Priset var ingen parameter i mitt fall men 190 kostar ca 2x mer än en 183G.

Lutade mer åt 183 eftersom jag var ute efter en mer slimmad pam och eftersom det finns en limiterad upplaga av G-serien tillgänglig (En serie där Black Seal är skrivet vid 6an och caseback är dekorerad), och när jag turligt nog kunde hitta en i jättefint skick så slog jag till direkt. En 183G i fint skick är svår att hitta, med boxar och papper.
Eftersom jag dessutom inte har någon limiterad klocka än i den bemärkelsens så blev det ett givet köp.

Klockan är ett fulländat konstverk i mina ögon – otroligt vacker att kolla på från alla håll!

Har inte hunnit kolla på rem än till 183an men jag ska börja med detta så småningom,
däremot så fick jag hem min nya rem till 24an som lyft klockan ytterligare ett snäpp 🙂

 Och lite bilder på klockan samt jämförelsebilder med hans 44mm Marina

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpegimage.jpeg

image.jpeg

 Måste ärligt säga att jag är upp över öronen kär i denna klocka, mer än 111an tom! Formen, designen, helhetsintrycket jag är helt paff! Blir utan tvekan ytterligare radiomirs framöver!

Ni andra som köper klockor av/via mej eller med hjälp utav mej.. Eller skor.. Eller vad det nu än kan vara som ni köper pga mitt inflytande.. Maila mej GÄRNA bilder.. Det gläder mej att se resultaten på alla tusentals frågor jag besvarar =)

* Man kanske skulle testa sej en Radiomir ändå..
Men då givetvis en 47+
Gärna i guld..

EDIT!

Bilderna funkar för mej..
Men jag laddar upp dom igen på vanligt vis nedan

(Visited 27 times, 1 visits today)

0 svar på ”Dagens Panerai”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.