Nattens Shopping

* Jepp… Då har jag mailat Panerai Butiken i Geneve (vet inte varför jag valde just dom.. Kunde lik gärna valt nån i Italien) om att få beställa en PAM508.

Nu återstår det att se om jag var tillräckligt snabb.

(Visited 7 times, 1 visits today)

0 svar på ”Nattens Shopping”

 1. god natt kanske man ska säga hehe.. surfar omkring o kollar på klockor, snubblade över en g shock som jag fastnade för (har tidigare inte gillat dom men antar att du konverterat mig) 😛 hursom är det en G-Shock GDF-100BB-1ER, har kollat på TQd men dom har inte den helsvarta, eftersom du säkerligen har koll vet du några andra pålitliga sidor som säljer g shocks? frågar för har ingen aning om falska säljs etc etc… alltid kul o göra en bra affär. Tack på förhand! /Kristian

 2. hehe snabbchattade nyss me TQd som hänvisade till dig utan att jag nämnt nått, dom verkade gilla dig skarpt. Synd fanns inte den g-shocken för den amerikanska marknaden? vilket låter skevt. Ev hittar jag den i Berlin då jag flyttar om en vecka, kanske han hålla mig. aja. förresten lycka till med ditt klockklöp ;D /K

 3. Tjena Kristian
  Verkligen kul att höra.. Ang precis allt =)
  Ja vi kommer bra överens. Dom ger mej bra service och jag ger dom beröm och kunder därefter.

  Ne så skevt är det inte.. Jag skulle nästan vilja överdriva och säga att 90% av alla G-Shocks kommer bara till Asien. Och där har jag ännu ingen kontakt.

  Men jag ska kolla runt bland där jag nån gång har beställt nån enstaka klocka. Men inom en vecka har jag ingen klocka hemma i sverige skulle jag tro.

 4. Här har jag hittat den på nån tysk hemsida verkar det som:

  http://www.blue-tomato.com/sv/Klockor/G-SHOCK-GDF-100BB/product.bto;jsessionid=0a1e04291f4940b70afbd7954b53a83de993071492f9.node1?utm_source=zanox&utm;_medium=sv&utm;_campaign=feed&zanox;=1&campaign;=zanox%2Fsv%2Fproductfeed&currency;=sek&ia-pmtrack;=361560250&baseProduct;=157066&zanpid;=1728722622038397953

  Tänkte bara om du hade nått spontant "from the top off your head" behövs inte bränna krut på det ;D … verkar som att casio skulle kunna "vinstmaximera" o erbjuda resten av värden med deras resterande 90% av utbudet? aja limited edition was the name of the game, ökar intresset antar jag… för allt man inte kan få…
  /K

 5. Jag känner inte till den sidan alls tyvärr.. Så kan inte yttra mej.

  OH Ja! Detsamma gäller MÅNGA företag! Skomärket Supra t.e.x.. Men alla man snackar med om sånt här, Dom tycket att Skandinavien (inte Sverige bara) är för litet för att ens bry sej om….
  Och ang Casio och deras sätt.. Så vill dom ju ha det så… Efterfrågan ska alltid vara större än tillgången.

  Vad händer i tyskland då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.