Dagens Notiser

Spread the love

* För varje samtal så inser man bara mer och mer hur skit allt är och att folk inte gör sitt jobb.

När jag slutade upp med danmark så förde jag över min svindyra A-kassa till den svenska istället. Idag ringer jag för att fråga om något annat.. Och då säger dom att jag inte är medlem där eller i någon annan A-Kassa..

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related Post

Dagens Feministinlägg : Things Men Are Tired Of He... http://youtu.be/aljJSNemsIw Själv är jag Jäääävligt trött på att höra att jag är gråhårig, fet, Ser gammal ut, Måste träna och ser ut att behöva so...
Dagens Klassiker. * Söndagsmorgon* Mindre än 3 timmars sömn* Väckt av att någon ringer* Utanför dörren inom 10min
Dagens Reklam? * Idag så kom det en ros med posten.. Med det klassiska triss-mottot.. Så, Inget blomsterbud alltså.. Utan vanliga posten.. Som inte ringde ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *