0 svar på ”Dagens Ögongodis.”

 1. Härliga bilder, orkade inte blanda mig i diskussionen om italien. Men fan när du lägger upp sånt här fint, så kan jag inget annat än undra varför du inte åker och njuter av vad världen har att erbjuda. Har kanske fel, men du verkar bo ensam, ha det ganska bra ställt. Varför unnar du dig inte att se världen. Du kommer lätt ångra dig en dag.

  Jag har åkt runt så mycket ja kunnat sen jag var 15, nu är jag 28 och reser fortfarande mycket men eftersom vi har barn så är det helt annorlunda resor.

  Hade jag varit du, då du verkar älska bilar så hade jag satt mig på ett plan till usa, hyrt en bil, en väska med kläder, ett laddat kontokort och bara pekat med fingrarna på kartan. Ensam eller med någon kvittar. Sällskap är kul, men ensamhet kan vara lika underbart.

  Världen finns precis utanför, besök den!

 2. Jag VILL! Har velat och försökt sedan jag var 17.
  Men har ingen att åka med och vägrar åka ensam.. Vill knappt ens vara ensam i lilla Malmö.
  Men ingen vill åka med mej.. Det är och har varit det enda problemet sen alltid.
  Och dom av mina vänner som reser och som har erbjudit mej att "haka" på är antingen folk som åker bara för att supa dygnet runt och svina, knulla o ha sej. Eller par.. Dom senaste som sagt att jag kan följa med var ett par som skulle på sin honeymoon och ett par som skulle åka för att fira sin 1års dag.. Så ne.. Då stannar jag nog fan hellre i Malmö..

  Jag har det senaste året försökt få någon att följa med på en liten enkelt kort weekendresa till till London eller nått.. Men inte ens det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.