Dagens App-Request.

Jag skulle vilja att Airvideo funkade även när jag inte är inne på mitt egna WiFi.
Ja jag vet att jag kan jailbreaka telefonen och lura den.
Men det vill jag inte..

Grejen är att nu tänkte jag gå ner på gymmet och cykla lite bara, Och eftersom jag inte har förberett med musik så tänkte jag se det senaste avsnittet av Caliornacation under tiden.
Jag får inte in serien via iTunes.. Airvideo funkar inte via 3G… Så..
Vad gör man för att se TV-Serier på sin iPhone när man är ute?

UPDATE

Det funkade inte..
Jag hittade en meny där jag kunde välja alternativ, Local Wifi, Open eller nått och 3G.. Min var inställd på Local så jag bytte till 3G..

och då blev jag “utkastad” och kunde sen inte ens komma åt grejerna i min dator, Alltså bläddra i mina mappar osv som jag kan annars.. Och sen kunde jag inte komma tillbaka till den menyn.

(Visited 25 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar,

0 svar på ”Dagens App-Request.”

 1. För mig funkar airvideo även om jag är ute och surfar genom 3g. Har alla mina serier och filmer tillgängliga genom en nas och tittar på seinfeld varje gång jag har en stund över ute.

  Konstigt att du inte får det att funka.

 2. Alltså storleken kvittar, jag testade precis med top gears senaste avsnitt 720p 1629mb. Det verkar som om kvallen blir lite sämre för att buffra snabbt. Kör live conversion när jag kollar. Gå in och titta på dina inställningar så det inte är något fuffens. Funkar utan problem med 3g, även om det tar några sekunder för att buffra i början.

 3. Glömde skriva att det kanske kan vara din uppkoppling som inte klarar av det? Jag har 100/10.

  Kanske krävs mer än 1-2mb upp för att kunna streama hemifrån.

 4. Haha har samma problem när det gäller träningen. Kom precis på att alla nas-servrar inte klarar av att konvertera. Men jag förmodar att du kör det på din vanliga data, och att den mer än väl klarar av att utföra processen. Lycka till

 5. Här kommer svaret.
  Installera Plex Media Server på din dator och ställ in att den ska indexera dina kataloger med filmer, tv-serier och musik.
  Se till att server körs alltid och följ guiden för "myplex".
  Ladda ner Plex officiella app på iphone/ipad och logga in med "my plex".

  http://www.plexapp.com/

 6. Tack för tipset =) ska testa.
  Jag har laddat ner en massa apps där man ska kunna styra sin dator osv osv.. Kunna se min(a) skärmar via mobilen osv osv.. Men dom är alla för jobbiga.. Airvideo är jättebra annars faktiskt.

 7. Jag kör med airvideo via 3g, tänk på att din brandvägg du har på datorn jätte gärna vill blockera när du försöker ansluta via 3g(den gör det ej om du ansluter via wi-fi) Jag hade problem med mitt nod32 och airvideo, så jag la bara till att den skulle tillåta air video och därefter har det funkat smärtfritt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.