Dagens Outfit.

Tanken med dagens outfit var slitna jeans, Kavaj, Och en klocka med gummirem, Corum var tanken.

Men riktigt så lätt är det ju inte alltid.

Så såhär är det just nu,

Nån av dessa skjortorna.

Nån av dessa jeansen,

Och antingen Corum eller Hublot.

Sen då något rock eller kavaj… Får se ang det.

Jag ska på en HiFi msäsa (Ensam eftersom ingen verkar ha intresse för HiFi)
Så förmodligen är där säkert också varmt och jag kommer bara gå med rocken eller kavajen på armen hela tiden.

Viktigast just nu är att välja klocka.. Titan eller Rose.. Och sen blir det svåraste att välja vilken rock eller en helt vanlig svart kavaj.

(Visited 22 times, 1 visits today)

0 svar på ”Dagens Outfit.”

  1. Vita skjortan, högra jeansen, corum, svart bälte i gummi helst.
    Svarta pjucks, timberland splitrock.

    Done

  2. När jag bodde i malmö var du väl inte så här jobbig med kläderna eller var du det?

    Lite fruntimmers varning på dig nu… snart kommer smink för salver och krämer har du ju redan 😉

  3. Haha jag köper bara det jag gillar och som sitter bra. Jag följer inte vad andra gillar utan går efter min egna smak. Sen ibland så blir min stil populär och ibland är den inte det. Casual är väl närmaste stil jag har eller som vissa kallar den huliganstilen 🙂

  4. Jag??? Sen när har jag följt någon kändis stil eller modehus??? Du kan inte ha mer fel, jag har ALLTID legat minst två steg före! Det var jävligt längesen du bodde i malmö och jag börjar tro att du har glömt allt eller förvirrat dina gamla minnen med dina vanliga fantasier och drömmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.