0 svar på ”Dagens Notiser”

 1. Vart kan man följa dollarn? Rätt intressant nu om man ska börja beställa lite från USA
  // Per

 2. http://www.valutakurser.net/

  Vettigaste sidan enligt mej.
  Men sen så tar Paypal,Ebay, Din bank, Ditt kort osv osv lite avgifter också så du vet det.

  Bara att jag skippade Ebay och paypal på mitt Corum-köp så sparade jag 1000 dollar.

  // Pierre

 3. Hittade klockan på Ebay, Tog kontakt med honom (som man alltid ska) och vi kom överens om att jag förde över pengarna direkt till honom från min bank till hans.. Visst det kostade mej mer än vad jag trodde ändå eftersom min bank e puckade. Men det är absolut inget jag rekomenderar. För du har ändå nån slags "blåsningsskydd" via Paypal och ev via Ebay också.

  // Pierre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.