Nattens Notiser : Nya iPhone 4S

* Om den nya iPhone hade hetat 5. Men var för övrigt exakt detsamma som 4S så hade vi blivit ännu mer besvikna(MYCKET mer).

Om den hade hetat 5, Haft samma innehåll, Men med lite annan design så hade vi tyckt det var helt ok.

Om den hade sett lite annorlunda ut designmässigt (som spionbilderna) men ändå hetat 4S så hade vi varit nästan helt nöjda.

Så summan är att vi/jag är mest och främst besvikna över att vi inte fick se en ny design.
För det är just pga designen som jag inte köpt mej en 4a.

Sen visst, större skärm hade vi med väntat oss. 4G visste vi att den inte skulle få.
Men mest såg jag fram emot en ny design, om den så kallades för 4S eller 5.

Hur känner ni?

(Visited 9 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar

0 svar på ”Nattens Notiser : Nya iPhone 4S”

 1. Iphone och android kommer få konkurrens mot windows phone 7 och nokia. Nu är det på riktigt och apple håller sig kvar i sitt träsk vilket jag tror är väldigt dåligt för dom. Jag har iphone 4a. Och jag har varit nöjd, men inte belåten.

 2. SKillnaden mellan Apple och andra tillverkare börjar krympa. Jag tror inte att en Iphone är lika ballt att ha längre nu när alla har en. Detta plus att andra tillverkare har mobiler med större skärm, och äntligen lika bra "flow" när man använder dem. Pappa jobbar på Ericsson och fick en Xperia Arc S. riktigt fin telefon som jag gladerligen skulle byta ut min 4a mot. (jaja jag jämför en gammal mobil med en ny, men det har man länge kunnat göra med en Iphone) Men inte längre

 3. Ja dom är verkligen inte så framåtsträvande som dom påstår sej vara..Jag har hela tiden sagt att dom teknikmässigt alltid legat efter, Första telefonen kunde inte ta emot MMS.. Kameran har alltid legat efter jämfört med alla andra. Snart vill jag nästan likna dom med Vertu. Men hela det här med Apple har blivit en sekt..

  Och mitt "problem" nu är ju att jag har låst upp mej och mitt liv i en massa apps.. Som jag vill kunna överflytta till den nya mobilen.

  Så min fråga är nu.. Ska jag behålla min 3GS ett år till.. Eller byta mot en 4S..

  // Pierre

 4. Håller inte med dig på punkten att de legat efter teknikmässigt, just användarvänlighet och flyt i menyerna tog det många år för konkurrenterna att komma ifatt med. Då är det ju så också att det är just det som jag prioriterar högt.

  Jag blev nästan glad för beskedet då jag sitter bunden till min 4a ett år till. Jag skulle inte byta till en 4S om jag satt i din stol. Jag skulle istället kolla på andra alternativ som känns mer intressanta i dagsläget. Om du sedan vill ha en 5a när den kommer kan du ju bara sälja av den och kanske gå några tusen back, vilket jag inte tycker är hela världen då just mobilen används relativt frekvent, iaf i mitt liv!

  /O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.