Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Micke_J

Så poängen är att ställa hela det dysfunktionella och sarkastiska samhället på sina tår och undra… Why? Menade han allvar? Vad är det roliga? WTF?

Man behöver bara förstå att Jim är världens största Andy Warhol fanatiker. Med andra ord, ibland går det inte förstå honom; och det var hela hans uppsåt från början till start. Älskar sådana egenskaper! 😀

Anonymous

Nu tycker jag att det är på tiden att du gör nåt för alla dina kvinnliga läsare. Dag ut och dag in är det asses, babes osv. Om man får komma med requests så önskar jag (och antagligen många med mig) bilder av/inlägg om Bradley Cooper. Går detta att ordna? 🙂

Mvh

SIR_Pierre

En request på Bradley Cooper.. Det MÅSTE vara Micke som skriver som anonym 😉

Anonymous

Jag är väldigt ivrig med att få igenom denna request, så snälla säg mig – blir det nåt eller inte? Jag tror att han kan blidka flertalet av dina kvinnliga läsare och kanske även locka en och annan ny läsare till din trevliga blogg. Det är en win-win situation för alla inblandade.

Med vänlig hälsning

SIR_Pierre

Nope.. Även om jag är en sell-out när det kommer till brudbilderna.. Så är detta en blogg för killar. Visst killar kan också uppskatta en annan stilig kille.. Men det ska vara om jag råkar stöta på nått. inget jag tänker leta efter.

Anonymous

Tack för det snabba svaret men tyvärr gjorde du mig väldigt besviken nu. Alla vi tjejer som läser din blogg då, ska vi inte få nåt fint att titta på? Man blir lätt trött på att se alla dessa rumpor hela tiden.
Jag måste för övrigt säga att du är mycket stilig sir Pierre och att du påminner mig lite om den här skådespelaren Christian Bale. 🙂

SIR_Pierre

dåså, bara o nöja dej med bilderna på mej. En blogg för killar.. finns miljarder med brudbloggar

Anonymous

Ett inlägg om en vacker man gör inte din blogg till en brudblogg. Men det är din blogg och du bestämmer. Tack för att du tog dig tid att besvara mina frågor i alla fall.

Ha en trevlig helg.

Mvh en s.k. ginger

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x