Vem bar den bäst?

Detta är nått som jag mer eller mindre snor rakt av ifrån nån av dom här helg-bilagorna som följer med Expressen.

Där handlar det om brudar som haft på sej likadan outfit.

Men det där är inte mitt område.

Mitt område är klockor.

SÅ.. Vem av dessa tjejer bär upp sin Rolex Daytona bäst?

(Visited 138 times, 1 visits today)

0 svar på ”Vem bar den bäst?”

  1. Den som bär upp den bäst är Carolina Gynning. De på bilderna ser trashiga ut o har den fast de inte vet ngt annat om den än attden är dyr.

  2. Var detta en kuggis? Mitt svar är INGEN! Daytona på beachen? Daytona bland massa jävla krim-krams köpt på loppis? No thanks. Vanhedrande.

  3. Det beror på vem dom sitter på. Min mamma och hennes vännina har haft sina guld Rolex på sej dygnet runt i 25+ år.

    Skulle jag ha min på mej så glor folk som fan o behandlar en annorlunda

  4. Behandlar dig annorlunda på ett bra sätt eller tvärtom? Jag inbillar mig att jag får bättre service när jag har kortärmat på mig, dvs när klockan syns men det är nog mest inbillning.

  5. Beror på sammanhanget, Men så länge du inte är under "jobb-förhållanden" eller ska sälja något så är det bara smör smör.. Vilket är fel.. Om det så är i en klädesbutik eller på mcdonalds så blir man behandlad som man alltid borde bli.. Kommer ett inlägg så fort jag orkar ang Mercedes kundbemötande här i malmö

  6. Men det är där jag har stor respekt för dig Pierre, du tar på dig en av dina många fräcka G-shock den dagen något riktigt vardagligt ska göras eller klädseln är så. Ser bara så sjukt fel ut med en klocka som är en stil-ikon för framgång och klass… på stranden?!

  7. Ser fram emot ett inlägg om Mercedes, har hört en del och upplevt en del. Men ang klockor så är jag inte en som har en klocka för varje tillfälle. Har provat att ha flera olika men det slutar ändå med att jag har samma hela tiden. Har man en så fin klocka som daytonan så tycker jag gott man ska använda den till vardags, de är trots allt byggda för att användas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.