Wangan Meet III : Kvällsresume´

Med en äkta skånsk delikatess i handen som jag inte kände till innan denna visit (risbulle), så samlar jag kraft tillsammans med Sir_Pierre för att skriva en kort resumé av dagen som passerat. Sveriges största Japan-träff denna säsong (?) Wangan Meet III är över och här står vi då efter en hektisk dag med massa roliga intryck jäkligt slut i kropp & själv…

Men givetvis måste vi kommentera lite redan ikväll, och även om vi håller på våran topplista ”Ten of the best” så har vi några åsikter och slutsatser att dela med oss av. Vi splittar på bördan och skriver ett par rader ”vardera”, och jag (Micke_J) för väl vara först ut då jag ändå står för ingressen.

Först och främst är det bara tacka och ta emot att vädret ändå höll sig så länge som det gjorde. Vi hade hela veckan sett prognoser av regn, och det skrämde nog en hel del utställare från att planera in resan. Men trots det fick vi gissningsvis en bra bit över 100 kvalitativa bilar som ställde ut. Nivån skulle jag vilja kalla var ett högt genomsnitt även om vi (skadade som vi är dock) hade lite tuffare att hitta mer än 15st bilar som skulle bedömmas och sättas betyg på enligt våra egna kvitterier som är:

-Utsida/Lack.

-Inredning/Stereo.

-Fälgar/Stance.

-Motor

-Helhet/Tema eller originalitet.

Enda jag ska gå in på nu i denna resumé, är att våra val skilde sig markant från de egna Wangan Crew hade valt. Faktiskt så var chockerande nog inte deras Top 3 ens med på våran Top 10. Men vi ska inte döma något rätt eller fel här, utan håller hårt i att vi kör vårat system och det knappast är utformat efter åratal av studier och resonerande. Mest på den känsla och personliga preferens vi känner, kombinerat med en insats från en gästjury vi hade på plats (tack Mr. MA).

Så därför kommer ni nog vara mycket överraskade vilka vi själva hade valt in på Top 10, och det ska bli en fröjd med hjälp av bilder från Martin Persson redovisa ten of the best @ Wangan Meet III!

Ett par sista ord av mig innan vi rundar av dock… Detta är en relativt ung träff, och de som arrangerar den och har yttersta ansvaret ska ha kredds för det arbete de gör. Men vissa saker måste det bli bättring på, då folks tålamod är kort. Sen gäller det att man har en tydlig vision om vad man ska prioritera inför och under träffen. Som vi hela tiden sagt så hade vi inte lagt den tid och resurser vi hittills gjort om vi inte trodde på Adam och Co. Men vi hoppas på att de utvärderar och sedan i minsta fall mot nyckelpartners visar att de själva är medvetna om bristerna som fanns på plats…

Till sist då från mig (skulle ju bara vara ett par korta ord först, men men 😉 ) så vill jag tacka den magnifika Superior-familjen som idag var över dussinet bilar och säkerligen det dubbla i antalet man starkt! Ni är verkligen allt för osssom jobbar stenhårt med själva verksamheten. Otroligt glada över varenda en av er som har anknytning till oss som kom förbi. Mer personliga tack kommer, men lämnar just nu över till Sir_Pierre istället! 😎

Sir_Pierres kommentarer:

Jag har inte hunnit läsa vad Micke har skrivit ovan, Utan jag satt i soffan med min glass då Micke taggade in mej att blogga lite om dagen.

Detta hade tänkt bli en kort kvälls-resume.. Men jag kan nog köra hela mitt nu.. För jag har nog inte så jävla mycket att säga.

Trevlig träff.
Mycket bra parkeringsplats att stå på, Mycket stor.
Mycket bilar, Vi hade representanter för alla JDM grenarna på plats.
Vädert var alldeles lagom, Inget regn iallafall, Regnet kom passande nog PRECIS efter prisutdelningen.
Så ännu en trevlig bilträff att spendera sin helgdag på.

MEN!
Istället för att vara opartisk… Så har jag istället sett detta från två parters håll.

Som en bilträff fick ni ovan…
Men som utställning..

Som varit under planering under ett års tid.

Vafan vad det för dåliga platser vi i Superior Familjen fick??
Vad var det för 90-tals disco-musik som spelades?
Vad är poängen med att ha parkerings-crew/funktionärer när man har noll koll och låter folk stå varsom?
Vafaaaaan vad det för domarbeslut ang vem som skulle vinna pokaler????
Hur kunde cruisingen så var så bra förra året vara så totalt misslyckad i år där ingen visste vem vi skulle följa och när eller vart???
Varför har det varit så dålig promotion för träffen?? Förutom en tråd på garaget typ så är det bara vi i Superior som har annonserat ut denna träff/utställning så gott vi kunnat.
Det saknades bilar värda att uppmärksamma ordentligt.
Varför har inte arrangören på sin telefon då alla står på parkeringen redo för cruising men bara väntar på nått slags klartecken?

Detta kan göras mycket bättre… Specielt när det har varit under planering så länge och när förra årets träff var så mycket bättre.

Missförstå mej rätt… Som träff hade jag hur trevligt som helst… Hann snacka med en hel del intressanta personer.
Men som utställning…..  Gör om, Gör rätt.

Än en gång.. Sorry för alla jag inte hann snacka med, Tack för alla som tog sej tid att snacka med mej.
Som sagt jag hade en trevlig dag. Men eftersom detta är den ENDA endast JDM träff i hela Sverige så vill vi som JDM scenens stolta och mest drivande ambassadörer se något mycket bättre.

En sån här träff ska ju visa varför just JDM bilar är Superior över alla andra…..

Men hey….. Vi har en massa snygga (GRYMT SNYGGA) bilder och videos på gång, Samt några intervjuer.
Vi gör iallafall vårt jobb Superior oavsett vad 😉

Jag har ett litet smakprov till er på vad som komma skall.

 

 

 

 

SHIT!!!  Med en sån förrätt så kan ni förstå vilken brakmiddag ni har framför er att njuta utav!

Wangan Meet III : Morgon meditering?

SuperiorTV Crew på väg till Wangan Meet.

Ser ni dom här 3 trötta grabbarna tillsammans med en lika trött men något sötare tjej så tveka inte att komma fram och snacka lite JDM med oss.

Kanske lite morgon meditering funkar när man inte sovit?

Bara jag som ser en viss likhet?

Om inte annat så har vi kommit fram till att skåningar är konstiga.

BTW

Fan vad vi vill se denna filmen!!

Även om vi hört att den är en blek kopia av 1an.