3 svar på ”Nattens Ögongodis.”

 1. Herre jäv.. vilket episkt inlägg pierre! mitt hjärta blöder för att jag inte har råd med dessa klockor… Submersible i bronze är ju helt sjukt snygg och alla nautilus och daytonas i guld vet inte vart jag ska ta vägen, men får nöja mig med en magrette i bronze, fake it until you make it, right? Tycker vi läsare säger det för sällan men fan va bra du är!

 2. Fantastiskt inlägg. Blir bara mer och mer sugen på att skaffa mig min första Panerai. Siktar på en PAM312 eller PAM321.
  Ett klockmärke som jag inte hittar in din blogg och gärna skulle vilja veta mer om är Hysek.
  Är detta något du inte gillar eller har du helt enkelt missat det?
  http://www.hysek.com/

 3. Nemen, En Magrette är ingen fake.. Annars hade jag inte rekommenderat den 😉 Har du beställt en sån? Är själv lite sugen, Har försökt få brorsan att bli sugen på en också 😉
  Du får gärna skicka bilder osv när du fått den. En liten review.

  Nedå Hysek har jag koll på och har nämnt dom lite kort i andra inlägg. Är bara att jag inte alls gillar dom avlånga modellerna.. Hysek, Frank Muller osv osv. Men visst.. Hysek är väldigt dyra grejer, Så man kanske borde skriva något om det just för den sakens skull.

  Där är ett par Panerai till salu på blocket just nu, Ovanligt många.

  Och till sist.. TACK! DEt gör så mycket att få lite feedback =)

  // Pierre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.