0 svar på ”Lamborghini Evolution”

  1. http://www.aventador.com/index-eng.html
    Jag tycker att bilen ser helt annurlunda ut när man ser den på hemsidan. Kan inte sluta titta på den. När jag såg den på bilderna från Geneve tyckte jag att den såg hemskut och nu tycker jag att den är den snyggaste bilen jag sätt. Väldigt märkligt… Kan du hålla med om att bilarna många gånger inte alls gör sig själva retvisa på mässor?

  2. Oh ja absolut, Jag anser absolut att bilar måste upplevas live.. Speciellt såna här sorts bilar som inte liknar nått annat vi ser om dagarna.. Det är först när man har monstret framför sej som man förstår hur bred och fet den är.. Då man ser detaljer på ett helt annat sätt.

  3. Ponera att du fick en gratis, vilken exteriör och vilken ineteriörs färg skulle du välja?

  4. Jag gillade ju förra i Neon grön.. men det hade nog inte passat på denna.. Den där mörk mörk gröna som dom har kanske.. Eller matt lila! Inte så lätt detta 😉

    Den visa på mässan såg ju nice ut med. inredningen beror på utsidan.. ska vara samma färgtema där

    Själv då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.