Earth Hour – Endast Tomten är vaken.

Vad många kanske inte skulle kunna gissa om mej i första taget är att jag är väldigt miljömedveten.

Visst jag kör en bil som spyr ut avgaser, Men jag källsorterar alltid, Väldigt noga. Köper inte vatten på Flaska längre. Låter inte vattnet stå o rinna i kranen i onödan, Kylen står inte öppen mer än absolut nödvändigt. osv osv osv.

Såna små men självklara saker, Alla bäckar små liksom.

Så idag när det var dags för den årliga Earth Hour så givetvis deltog man i den klimatmanifestationen.

Efter jag kom hem från bilträffen idag så ringde jag och messade runt till halva Malmö som vanligt, Och som vanligt så ska folk göra absolut INGETING.. Eller supa..

Så jag slängde mej min OnePiece (Inte ligga med Jeans i soffan) och la mej i soffan.. Satte på Hot Shots filmen, Och somnade inom 15 min.

Sen har jag en biologisk klocka som aldrig slår fel, Ja inte det där om att jag är rädd för att jag kommer bli en gammal farsa, Utan om jag vet att jag ska upp en viss tid så vaknar jag alltid 10 min innan.

Sen att den där biologisk klockan ringer lite väl i tid och otid är en annan sak.

Men 20:20 vaknade jag, Perfekt, Stängde av ALLT här hemma, T.o.m datorn hör och häpna. Och la mej i sängen i stället, Trots att jag bara hade 20% batteritid kvar på telefonen så kopplade jag inte ens in laddaren!
(Så fick man känna sej som den vardags-superhjälten jag älskar att vara 😉 )

Prick 20:30 så bestämde sej min granne att hylla Earth Hour genom att braka på med stereon.. Så jag låg och smsade lite.. Men sen måste jag ha tvärsomnat..

Måste ha sovit minst en timme sen igen… Blev väckt av telefonen (Som vanligt) och minns en väldigt skum dröm… Där jag åkte runt i en stulen Ambulans.. Och försökte vara snabbare på plats till dom behövande än dom andra ambulanserna.

Så… Kl är 23.. Lagom utvilad.. hade kunnat somna om.. Men vad ska man göra nu? Ta sej ut på stan? (Projekt utan bil) Se filmen? Eller sitta här hela natten och blogga… Ja det blir väl så.

Just det… Jag drömde också om att min soffa var sliten, Trots att jag aldrig sitter i den… Illa..

(Visited 25 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x