Dagens Strap.

Det har alltid varit mycket frågor här i bloggen om min sitts.. Jobb osv osv.

Men på sista tiden har det varit allt för mycket påhopp rent ut sagt, Att min blogg skulle bara nån slags skrytblogg osv osv..

Jag vet inte om folk har missförstått det hela.. Och tror att jag köper allt jag skriver om.. Eller om jag bara informerar om vad som finns där ute… Som alla andra bloggar typ..

Så jag kommer inte gå in på några detaljer här idag, Men dom flesta har nog redan gissat ut vad dagens paket var.

Vilket som, Den där canvas strapen var inget för mej märkte jag snabbt, Visst det är läder under.. Men ne… var inte alls var jag hade tänkt mej.

Så då var tanken direkt att testa min olivgröna strap på den.. Som jag ibland tycker är grön.. Men idag ser den jävligt brun ut.. När jag ville den skulle vara grön..

Sen var ju bara frågan.. Vilken strap skulle jag då ha på min 1950??

Nu har jag testat den olivgröna strapen på 3 olika klockor… Och det verkar som om den bara är snygg på min PAM127…

Och när den då sitter så snyggt på den.. Vilken kan duga nu medans jag provkör den strapen på Maren?

 Canvas strapen??   Lite NATO känsla.. Men ne..

Det fick bli den helt oanvända svarta.. Kan väl duga sålänge. 

(Visited 56 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Oliver

Vill du inte ha kvar Canvas strapen så tar jag emot den med glädje!

Andre

Har också undrat en längre tid vad ditt yrke har varit innan när du jobbade. Du verkar klara dig väldigt väl och med hög levnadsstandard.
Jag menar inte att du ska skriva en lång roman och förklara dig själv, men jag hoppas och tror att du själv förstår vad jag menar.

SIR_Pierre

njaeae.. Jag vill inte ge upp om den helt ännu.. Måste pröva mej fram

Vilken klocka hade du tänkt att den skulle passa på då?

Andre.

Jodå jag förstår. Jag har svarat många gånger om mitt tidigare jobb som communication Coordinator på SOS International. Men mitt problem nu är att folk tar det som skryt.. och att jag köper allt jag skriver om..

Andre

Det är lätt att det tolkas som skryt när man har hög/-re livsstandard än "andra". Men utifrån att se en person faktiskt sitta å välja mellan tex två klockor som faktiskt kostar sex siffrigt när man är arbetslös, de ser fel ut.

Jag tolkar de bara som att du har haft de jäkligt gött tidigare eller har haft en familj med pengar sen tidigare. För gör man jämförelsen mot den "vanliga" personen som skulle varit arbetslös sen en längre tid tillbaka, då har man inte råd med en fräsig bil, vinterbil(ar)(?) nya stereo grejer med mera.
Du förstår säkert varför folk undrar..

SIR_Pierre

Njae.. Då har vi olika tolkningar utav skryt.. Bara för att nån har det bättre än någon annan så är det inte skryt.

Jag har haft det väldigt gott tidigare ja, Och 99% av allt det jag har är köpt på den tiden, Jag har inte haft rika föräldrar och har heller aldrig vunnit eller fått något gratis. Jag har jagat pengar som innan annan redan som liten.

Jojo absolut jag kan förstå allt det där.. Men att ta det som skryt tycker jag är fel

Andre

Ibland är det bättre att exploatera sig för att slippa snack.

Sen finns det ju trots allt en anledning till varför vi läser din blogg, innehållet.

SIR_Pierre

hehe, Thanks. Även om 99% av läsarna är här för brudarna.

Samuel

Kan erkänna att i början var man här för bilarna och brudarna, men när man började läsa dom andra inläggen så har iaf jag börjat få ett större intresse för klockor och tycker 99% av alla inlägg är intressanta och läsvärda 🙂

Och angående att folk ser det som skryt tror jag har med "den svenska avundsjukan" att göra 😉

SIR_Pierre

Just det jag ville höra 🙂

Daniel

Pierre känner till min situation och vet att jag är arbetslös och hur illa ställt jag har det.

Att anklaga Pierre om att "skryta" om sitt liv det finns inte på kartan för jag vet hur gärna Pierre hade velat ändra vissa saker i sitt liv om han kunnat.

Givetvis önskar jag med att jag hade Pierres klocksamling, prylar, bilar och kläder (Inte alla ;)…) men jag vet att han jobbat hårt för allt det.

Sen kan jag säga att Pierre är en väldigt givmild person till sina trogna och nära vänner som han har, vilket jag tror att jag är en av dem.

Mycket kan man anklaga Pierre för att vara,men en skrytkille ja då känner man inte Pierre…

SIR_Pierre

Tack Danne… Det värmer mycket.

Det är konstigt att dom man aldrig träffar och knappt snackar med.. det är dom som känner en bäst..

Daniel

Det är för att vi känner varandra så bra som vi inte behöver ringa varje dag för att kolla om vi fortfarande är vänner 😉 vi vet vart vi har varandra och den dagen vi behöver hjälp finns vi båda där att hjälpa varandra…

SIR_Pierre

sant sant =)

Oliver

Jag är snuskigt sugen på att köpa en PAM 111. Jag tycker Canvas i grönt passar bra på den 🙂

SIR_Pierre

Ett bra val, men det är en 44mm klocka med 22mm strap.

Du måste minst upp i 47mm om denna ska passa

Oliver

Min okunskap visade sig direkt. Haha du har galna klockor! Jag har nästan bestämt mig nu. Känns som ett bra steg in i Panerai världen 🙂

SIR_Pierre

Ja PAM111 är en väldigt bra Första Panerai som jag rekommenderat många gånger.

Men kika gärna på en med datum också, Jag tror inte att PAM312 eller PAM104 ligger allt för långt ifrån din prisbild

Micke_J

André har saklig koll på läget. Klart folk undrar, det är inodlat i Svenssons sinne att något är på tok/fusk när du har det bättre än dom. Bara acceptera och låta rinna av dig, vi stammisar som följer din blogg vet att om det bara handlade om att du ville profilera dig så skulle inläggen bli skittrista/tjatiga. Keep up the good work mate…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x