Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Johan

Skönt inlägg som vanligt!
Tänkte höra med dig lite ang klockor.
Har varit intresserad av Lum-Tec ett bra tag nu och även om jag mycket hellre köpt en panerai så klarar inte riktigt min studentkassa det.
Har i vilket fall bestämt mig för en LT M25.
Denna modell görs i tungsten och väger ca 300g med tungstenarmband på. Tänkte bara höra med dig om du tror att detta funkar som vardagsklocka då jag är dålig på att uppskatta vikten (hade varit kul att få reda på vad dina klockor väger!). Och även om du tror att den 44mm stor kommer se sjukt stor ut på min spädbarnsvrist typ 18 cm.. Jag tycker dina 44mm panerai passar klockrent på dig, hur stor är din vrist?

Tacksam för svar och fortsätt med inläggen, du är grym!

Johan

Handled menar jag så klart! Inte bra att skriva mitt i natten haha

SIR_Pierre

Thanks =)

Ja det gör du helt rätt i, jag har ju själv varut sugen på en Lum-Tec för ett tag sedan.

Jag hade ett inlägg om vikten på några av mina klockor för ett tag sen, får återkomma med länk för jag sitter på mobilen.

Men vikten på en klocka har mycket med att göra hur vikten är fördelad. Som min Slytech känns astung eftersom ALL vikt ligger på toppen, Min oris väger nästan detsamma men känns mycket bättre eftersom en del av vikten ligger i länken.

Men oavsett så är 300 gram väldigt mycket att bära.

Ne 44mm är lagom, Jag har också jättetunna handleder och en 44mm är väl lagom egentlgien även om jag hellre bär större klockor.

har inget måttband men jag har inte grövre handleder än så det kan jag säga, tösa-handleder =)

jag har ju en Lum-Tec tagg som du kan kolla, Där jag bland annat har ett inlägg om just tungsten klockan.

http://sirpierresgodispase.blogspot.com/search/label/LUM-TEC

orkar du bara följa min oris tagg så hittar du också inlägget där jag vägde några av klockorna.

Och om Lum-Tec allmänt, Jag tror du gör ett bra köp där.. prisvärt, snygg, Och så likt Panerai du kan komma utan att känna att du bär an wannae-Panerai liksom.

Är själv jättenyfika på dom, detaljerna och kvalitet,

vart ifrån ska du beställa? jag kanske hakar på.

Johan

Jo det där med topptung har jag ju hört om, dock endast positiva kommentarer om tungsten LT balanserar tydligen vikten bra både med armband och läder.
Man kan beställa klockorna direkt från LT om man vill (www.lum-tec.com) kostar 32 dollar i frakt. Har kollat http://www.toptime.eu också även de har LT klockor, men det lutar nog mer åt att jag beställer från LT:s officiella sida. Känns bättre på något sätt hehe.
För övrigt så har watchtalkforum ett riktigt bra Lum-Tec forum där man kan hitta mycket bra info och Chris Weigand, ägaren av LT skriver ofta där också. Gillar företaget skarpt redan innan jag äger en klocka, mycket bra service och respons, känns genuint och bra!

SIR_Pierre

Jag föredrar ju alltid att beställa direkt ifrån tillverkaren, Och det är just pga allt snack om god service som jag gillade märket, Och designen såklart.

Jag tror det var Chris som jag snackade med på facebook, Blev toppenbemött. Kanske lite väl på om att sälja bara 😉

Men när jag mailade genom hemsidan så fick jag NOLL respons.. En vecka senasre så mailade jag igen och frågade om dom inte fått mitt mail.

Då fick jag svaret att jo det hade dom men eftersom jag bor i Sverige så får jag kontakta deras Eu återförsäljare…

Där tappade jag intresset helt.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x