Dagens Notiser.

* Det är rötmånad och mina ärr kliar som fan!!

*Varför känner folk att dom måste kommentera andras utseende? Speciellt viktmässigt.
Känner dom att det är deras uppgift?
Eller att deras vän inte själv har en spegel hemma?
Eller att dom anser att sin vän är så extremt överviktig att det är farlig för deras hälsa, Och att dom bara vill rädda livet på sin vän?
Mår dom bättre om dom får säga till andra att dom är tjocka? Får det desa personer att känna sej smalare och snyggare? Om dom får påpeka hur tjocka alla andra är?
Detta gäller givetvis motsatsen också, Som t.e.x ”Fan vad smal du är, har du varit sjuk eller?”

Men det som är svårast för mej att förstå är att om personen nu säger ”ne jag mår bättre än någonsin, trivs med min vikt och storlek” Behöver då denna ”vän” ändå tvunget avsluta med något i stil med ” Synd för du såg bättre ut innan” eller ”ja men du ser ändå tjock ut”?

Även om det är ett eget val om hur dom ser ut eller om människan har problem med sin storlek, så hjälper inte andras ”vänliga kommentarer” till.

Allt handlar om HUR man säger det, Det gäller nog precis ALLT.

Så folk, var mån om era vänner och folk omkring er, har ni nått snällt o säga så säg det, För folk verkar ha mycket enklare för att säga nått dumt än nått snällt, Tror ni att ni visar er svaga om ni är snälla och starka och ni är hårda o taskiga?

Och även om ni inte menar att vara taskiga, Tänk på vad ni säger.
Skulle er vän vara stor, tjock, smal, krampig, fluffig, benig osv osv osv, Så tro mej, Dom har fått höra det innan och har garanterat en spegel hemma.

Men visst, Går du på stan och er vän nyser o får snor i hela ansiktet så ska ni givetvis säga ifrån om er vän själva inte känner av det, Eller klassikern med peppar mellan tänderna, SÅNT gör vänner.

Inte asgarvar utan att säga varför och tar en bild o lägger upp på facebook för att dela av sej av stunden 😉

Så dagens budskap är inte ”Håll käften” utan mer ”va snäll”.

Känner du att du MÅSTE kommentera din väns utseende, Och denna vännen HAR gått upp i vikt, Så kanske din vän har nått annat du kan kommentera? ny frissa? snygga skor.. whatever.

* Idag hade jag velat ha en Blå G-Shock.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x