Nattens låt : Anita Baker – Sweet Love

För en gångs skull så låg jag i soffan och kollade på TV, Senaste avsnittet av Lost.
Skönt med att äntligen få en förklaring till allt som hänt under dessa år, men jag tycker att det går lite väl snabbt och enkelt nu, Har dom bråttom med att avsluta serien?

Efter Lost så råkade jag bläddra förbi American Idol och fick höra en låt jag kände igen, Sweet Love, Killen som framförde den gjorde det väö helt ok, Men jag under mina glansdagar hade absolut gjort det med mer känsla 😉

Här är hela klippet ifrån American Idol om det intresserar nån, Där kör Usher nått som jag brukar förklara som ” Den som vet han vet, Den som försöker kommer aldrig kunna förstå”… Ja eller nått i den stilen, tror jag brukar formulera mej olika gång efter gång.

Här är originalet av Anita Baker.

Sweet Love

Antingen har jag hört den för en massa år sen, Eller så kände mitt musiköra igen den ifrån denna samplingen.

http://www.youtube.com/watch?v=vJdkaQFcS5Q

Eller denna?

MF Doom – Hoe Cakes

Det var bara nått år sen som jag upptäckte MF Doom faktiskt.

Här är klippet med Usher som jag menar.
http://www.youtube.com/watch?v=ANDFYpjMVcw?fs=1

UPDATE*****

Ännu en sampling som jag stött på.

Drake – Think Good Thoughts

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.