Ett solklart sommartecken =)

Strålande sol har vi haft hela dagen =)

Jag har spenderat nästan hela dagen i bil, men jag är lika glad för det. (Utan AC!)

Jag var uppe riiktigt tidigt och ich var riiiktigt trött. Körde över till Danmark en snabbis o sen tillbaks,

Suttit och väntat på paket till ingen nytta.. osv osv..

Men så till det trevliga och till det riktiga sommartecknet.

Officiellt så startade ju sommarn förra veckan med EDPS, Men eftersom det ÖSREGNADE så kan jag inte se det som nån start.

Idag så var tidningen Bilsport i Helsingborg för att göra ett stadsrepotage.

Fint väder, väldigt många bilar på plats och min bil fick utan tvekan mest uppmärksamhet.

Och när jag kommer ut mätt och svullen från McDonalds ( Det blir mycket sånt när man är ”on the road”) så kommer chefen från Bilsport fram och ber om att få göra ett repotage om min bil och polarns Infinity G35, Det får man väl anse vara trevligt? =)

Sen där efter så blev det streetrace hela natten lång i Helsingborg med, Med stor publik, en massa bilar och alldeles lagom kallt väder.

Och precis som vanligt så sa jag till både mej själv och till dom som frågade ” Nej jag ska inte köra, nya och svindyra R-Däck, Och strippen trams är inget för mej.”

Men precis som vanligt så kunde jag inte hålla mej =)

Spann 1an 2an och 3an och sen var det dags att bromsa, Men förutom två dyra svarta sträck så efterlämnade jag mej en massa tappande hakor och jubel 😉

En annan sak jag har lärt mej och däck och R-däck, Jag trodde att däck slets bara när man drifta och spann. Men när det luktar bränt gummi inne i bilen i motorvägsfart x2 så vet man om att det bränner däck!

Och min ”motorvägs camber” är ju ganska vass också.

Men nu är kl02 och jag ska upp om 4 timmar, köra till Helsingborg igen, Tvätta bilen, göra ett snabbt repotage och sen sätta mej i bilen igen för att ställa ut på ”Street car Fest” i Halmstad, Och ja ni kan räkna med ett besök på Wild West 😉

Så jag är ganska nöjd med dagen, Jävligt glad att jag inte hade min nya jacka på mej när en fågel sket på mej och min bil, Inte lika glad över mina två trisslotter( nitlotter)

En annan sak innan det blir en dusch och sen säng.

Utan att nämna några namn så FyyyfAAAAAN vad en viss R32 Skyline i Helsingborg går!!! Som en explosion!

Den killen har nog haft ca 2100hk sammanlagt i sina 3 senaste bilar.

Ja en annan sak till… Jag trodde(Hoppades) att jag skulle kunna vänja mej vid min nya stol, Men neeee, Ren misshandel är det… hur fan ska jag klara detta?

Tyvärr har jag inte orkar ge mej på att montera passagerarstolen ännu, har ingen lösning på det och orkar inte psykiskt fanimej.

Stenhårda, Inget svankstöd, katastrof att ta sej in och ur, Speciellt i mitt supertrånga garage där man inte kan öppna dörren ordentligt…Hur ska jag klara att köra till Norge osv i dom??!

Så sena strippen-kvällar med fint väder, trevliga grabbar och en massa grymma bilar, Det är sommar det =)

Dagens paket.

Dagens paket är mycket snyggare live.Ja det är även jag också för den delen 😉

Den var kanske lite lite lång i armarna, Men XL modellen var alldeles för thight i armarna.
Det var denna XXL också när jag först satte den på mej, Men antingen så krympte mina biceps under kvällen eller så stretcha skinnet sej lite.

Här är tidigare inlägg om jackan.

Dagens 2a paket missade jag pga att UPS påstår att dom varit utanför min dörr 19:45 idag.. Yeah right…. Så det får jag väl på måndag.