Nattens Foodporn

 

 

Uj..  Ni borde pröva det, jag hänger gärna med som sällskap =)

Henne känner jag igen…… Åh vilken blick..  HA! Men…. Det där kan inte vara äkta.. 
Ja… Semester kan säkert vara nice.. Hehe
JAG VILL HA PASTA BOLOGNESE!! Eller……Ketchup? Porr…. Gudomligt gott..  Hmm.. Detta skulle jag kunna tänka mig pröva.. Patrik, Du har säkert redan testat? Ska vi? Jag bjuder =) Det där ser ut som en perfekt Söndagsmorgon… Och jag äter inte ens Pizza..

HAHAHAHAA!!!! UH! I FKN HATE teasers! Jag älskar Donuts… Men främst Kaneldonuts.. Och de ifrån McDonalds ska ni inte underskatta.. Och nu är de borta… Igen..  Oh my…. Det där var mer munvattnande än en fin ass..  Jag har grillat rekord-lite i år.. Yeah yeah vi har inte haft någon sommar mer eller mindre, men det brukar inte hindra mig, jag grillade även på vintern förr ju.  That one time när jag blev sugen på mjukglass och beställde en HINK med mjukglass… Det känner ni ingen annan som har gjort 😉 Ah de där hade jag glömt, det är väldigt vanligt i Danmark, det heter ”Äppleskivor” och har INGET med Äpple att göra..
Det är pannkaksbollar med vaniljsocker.. Mycket gott =)
Äppleskivor… Danskar alltså..  Oj… Jag som inte ens dricker…. vill mycket MYCKET gärna testa detta!

Det där var en RIKTIGT god Pasta Bolognese, På fullaste allvar så var det den godaste Pasta Bolognese som jag har ätit sedan 2007, och det är något jag har saknat otroligt mycket under dessa år..
Jag åt dubbla portioner av denna rätt två gånger, Och jag har nu i två månader ångrat att jag inte åt det en sista gång TROTS att jag var RIKTIGT hungrig och trots att jag hade tid på mig!!
Det ångrar jag mycket!

 

(Visited 383 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x