Dagens Notiser

** Då var jag nyss och träffade en av de många ögonläkare som jag har träffat på, och kortfattat så blev det sämre efter den 3e operationen och där är inget mer att göra åt saken.

Jag får bära ögonlapp och glasögon alltid för resten av mitt liv.
Och ögonlappar går konstigt nog inte att få tag på så läkarens råd är att ha plåster för ögat.

Så till alla som sa ”ska du verkligen operera ögat igen? tänk över det” inför den 3e ögonoperationen där de bara skulle justera ögat rakt /mer åt vänster någon millimeter, ja ni hade rätt, jag trodde verkligen inte att ögat skulle bli mer snett inåt höger/mer skelt, fel i höjd och se ännu mer suddigt.

Innan så kunde jag iallafall se enkelt om jag vinklade / såg lite åt höger.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x