Dagens Notiser : Pumpa däcken

** Inte konstigt att folk kör med för lite luft i sina bildäck.
Idag var det fint väder och röd dag så jag passade på att köra lite bil, sköljde av en bil, tankade full tank, och skulle då passa på att kolla däcktrycken, som man ska göra varje gång man tankar bilen enligt mig.

Efter 3 olika Bensinstationer med dåliga däckpumpar så gav jag upp och körde hem för att använda min egna lilla handhållna pump..

På den första macken så var slangen sprucken.

På den andra macken så var slangen allt för kort så man fick flytta runt bilen för varje däck som skulle fyllas.

Och på den 3e macken så gav pumpen mig 0.75 bar för lite..
Och pep som om den vore klar..
Jag tyckte att det var konstigt att den pumpade, släppte, pumpade, släppte, så jag försökte flera gånger vinkla om munstycket mot ventilerna osv osv osv.
Och ändå så blev det fel..

Så när jag som bryr mig om mina bilar, är teknisk, åkte till mackarna JUST för att pumpa däcken, ändå tycker att det inte var värt projektet, ja då förstår jag hur andra ”vanliga” människor struntar i det helt.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x