Dagens Notiser

När jag körde till mina föräldrar idag så ser jag en bil som står stilla med varningsblinkers igång.

Jag hinner köra förbi, fundera på om jag ska stanna och erbjuda hjälp eller inte, Undrar om jag har min Booster med mig i bilen eller inte, det har jag så jag bestämmer mig för att stanna.
Backar för att stå närmre den andra bilen som står på en huvudleds väg, om vi ska störa trafiken på vägen så ska vi iallafall stå så nära varandra som möjligt.
Jag går ur bilen, går fram till föraren som sitter i bilen, och kollar på sin telefon, jag står och tittar och väntar på att han ska reagera att jag står och tittar på honom, det gör han inte, så jag frågar genom hans stängda ruta
”Kan jag hjälpa dig med något?”,
då tittar han upp och tar ner rutan lite, han bara tittar på mig, jag tänker att han kanske blev lite skrämd av att se en stor man med skägg, rakat skalle och ögonlapp,  jag upprepar frågan med ett stort och förhoppningsvist trevligt leende.
”Behöver du hjälp med något?”,

Då säger han totalt ointresserat ”English”, det var allt han sa.

Så jag ställer frågan igen på engelska ”Can i help you with anything?”,
Då säger han ”I’m waiting for bus, from Romania”, jag bara ler och går till min bil igen.
Jag hade kunnat förklara honom att han är en idiot, han man i Sverige inte får stanna på en huvudled väg, även om man har varningsblinkers igång, men men.

Så med andra ord så stannar han på en trafikerad väg, precis vid IKEA, där det alltid är trafik hudvudledsväg, för att vänta på en buss som absolut inte kommer att stanna någonstans i närheten av där han valt att stanna.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x