Dålig Service : Fedex

Ni tror att jag överdriver kanske, men det är alltså 90% av mina paket som SKA levereras hem till mig som inte kommer hem till mig, det slutar alltid med att JAG får ringa runt och jaga fatt på mitt paket och många gånger att köra och hämta det själv om jag inte kan hämta det på ICA istället, och då betalar jag alltså extra för att få det hemlevererat för att slippa köa på ICA!

Fedex skulle lämna ett paket till mig igår, det gjorde de inte, de påstår att de var här 12:00, det var de inte, 12:41 fick jag denna notisen och ringde till Fedex direkt, efter 10 minuters väntande så får jag bara svaret om att de kan försöka igen, eftersom förarna aldrig någonsin ens har hört talas om en mobiltelefon så kan de inte få tag på föraren så jag kan få mitt paket, som han skulle ha lämnat hos mig.

Okej, när får jag mitt paket då?
Då säger han i telefon att föraren kommer förmodligen att komma kring samma tid i morgon,

Idag 16:00 så ringer jag och frågar vart mitt paket tar vägen, då säger de att de kör fram tills kl 18:00

Okej, vad händer om han inte har lämnat det tills dess? Har ni öppet längre så jag kan hämta det hos er?

Ja de har öppet till 19:00.

Klockan blir 18:07 och ingen har varit här eller ringt mig.
Jag ringer till Fedex som har öppet till 19:00 för att fråga om mitt paket är hos dem igen eller när jag kan hämta det ifall nu föraren börjar köra mot lagret efter 18:00, då har de bara telefontid tills 18:00 såklart…

Jag kollar appen för att spåra mitt paket, då är senaste uppdateringen 17:12 där det bara står åter igen att det är på väg ut till mig..

Cirka 18:40 så får jag en notis om att paketet är tillbaka på lagret sen 17:12.
Okej?? Så han körde inte tills kl 18:00 ändå??

Hur ska jag hinna hämta det nu innan 19:00 utan att få bekräftat att paketet verkligen är på lagret??

Jag kollar appen igen, och nu står det åter igen att paketet finns på Fedex kontor sedan 17:12!!

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.