Dagens Notiser

** Om jag som ändå är en teknisk kunnig och absolut väldigt bilintresserad person har svårt för att hitta var man sätter på stolvärmen i en modern bil, ja då är det verkligen inget för mina föräldrar att ha

Jag har länge tänkt på det faktiskt, vart gränsen går där det blir för modernt, och jag tror faktiskt att deras nu 20 år gamla Mercedes S-Klass är där gränsen går, för att på karossen efter så blev det för mycket touch-trams.
Jag har tänkt uppdatera deras bil till en nyare Lexus LS, för att Lexus är smarta nog att behålla de vanligaste funktionerna på fysiska knappar, men en sådan Lexus LS är faktiskt inte skönare än den gamla Mercedes S-Klass, så jag ser ingen poäng i det alls..

I mitt dagdrömmande så skulle jag köpa en Rolls-Royce till dem bara för att, men de hade inte använt en enda av bilens funktioner utöver att köra den.

Och samtalsämnet ofta är hur dagens ungdomar som bara tar automatkörkort, bara har parkerat med backkamera och sensorer osv, be dem köra en 80-tals Toyota Corolla så klarar de nog inte det..

Och då känner jag mig verkligen gammal när jag tänker så…

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x