Winter vs All Terrain vs All Weather vs All Season! Nokian Outpost nAT, Hakka R5, WRG4 & One

** Ja nu tror jag ju att vi får en tuff vinter även i Malmö.. Det sägs bli minusgrader redan i veckan!
Men eftersom vi i Malmö OFTAST har en vinter där vi har minusgrader max 4 dagar i sträck så har jag efter alla bra reviews det senaste året tänkt att jag hade nog inte haft något emot att köra med ”Året-om” däck som vinterdäck…

Jag tycker att ”Året-om” däck är helt helt fel att köra med året om då de varken är bra på sommaren eller på vintern (riktig vinter), men en Malmö-Vinter som är en kall höst oftast, där hade de nog funkat bra som vinterdäck, för att de vinterdäck som jag har på min vinterbil tycker jag inte är helt toppen i regn.. Och så är de onödigt grova, så hela min lätta, styva sportbil känner av däcken allt för mycket.

Så ja.. Jag är öppen för att testa ”Året-om” däck OM vi inte får en riktig vinter i Malmö.. vilket jag verkligen fasar för att vi kommer att få…

** Om jag vore miljardär så hade jag haft anställda i mitt garage som dagligen satte på de däcken som passade bra just den dagen på den bilen =)

(Visited 12 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x