Dagens Kommentar

Som sagt så har jag börjat dela med mig en LITEN del av alla de dumma kommentarer jag får dagligen, och denna fick så bra positiv respons så jag fick upp hoppet om flera av mina följare och bekanta =)

Jag har också fått en massa frågor kring det, där folk vill anta att jag satte igång något provocerande, så då får jag visa er =)

Kortfattat så är det en snygg tjej som vet om att hon är snygg, som skriver till mig lite då och då helt random, jag tror att det enbart är för att jag INTE jagar henne som alla andra, så då är hon extra hungrig efter min bekräftelse helt enkelt.

Men hon har varit allmänt trevlig så inga konstigheter alls där, även om jag inte är intresserad av henne så kan jag ju svara artigt och föra en allmän chat, ”Kallprat” som det numera kallas igen.

Men ja väldigt korta ”konversationer” just för att jag då inte har raggat på henne antar jag

Och nu för andra gången när jag skrev till henne först, enbart för att jag kände mig lite onödigt kall när jag aldrig skriver till henne först och hon alltid är den som skriver till mig, det är väldigt tråkigt med enkelriktad kontakt tycker jag ju själv.
Förra gången jag skrev till henne först så hade hon varit inne och gillat en massa på min sida, så ja hon bad om uppmärksamhet.

Igår minns jag inte riktigt vad det var, men ja trevlig kan man alltid  vara så jag skrev till henne bara för att, och här är responsen jag fick då

(Visited 40 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x