Rolex x Ferrari Collaboration – Samarbeten mellan bilmärken och klocktillverkare

** Ja det är fullt medvetet varför jag kallar dem för klocktillverkare istället för urmakare, även om det betyder samma sak så är det INTE samma sak för mig, urmakare för mig är mer en mekaniker eller de som verkligen tillverkar sina egna klockor, klocktillverkare är ett märke som säljer klockor med sitt namn på.

** Ferrari har verkligen jobbat med alla möjliga olika klocktillverkare, och det har varit en flopp varje gång..

** Jepp, ett av de klockköp som jag ångrar är ju verkligen min Bentley Breitling.. en väldigt stor klocka där jag ogillade remmen och satte på en för liten rem… på en för stor klocka.. som var ett samarbete mellan två märken som jag inte tycker om..

** Aston Martin klockorna som fungerar som en ”nyckel” tycker jag är riktigt coola.
Det skulle jag vilja ha.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x