Dagens Event : Garage-11 Cars & Coffe

Ja det känns som om att jag har missat de flesta bil-event i sommar, dels för att jag inte orkar köra långt, men jag har ju även missat våra träffar i närheten, som t.e.x Tisdagsträffen på Borgeby Slott, pga dåligt väder eller i allra bästa fall osäkert väder.

Men den sena sommaren som kom nu lagom till Vallåkraträffen har verkligen varit toppen! och har gett mig riktigt härliga ”bil-känslor” som jag inte har känt på länge.

Idag var ännu en sådan helt perfekt dag.
Det började med att jag hade bestämt en photosession med @foto.by.thim

Det skulle ju inte ta lång tid (tänker jag alltid) och sen på vägen hem så tänkte jag köra förbi Garage-11 Cars & Coffe, som ligger några minuter ifrån mig bara.

Men när vi fick skippa hans förslag på photosession-plats för att bilen är för låg och skrapade emot rejält direkt,  så körde vi vidare i jakt på en mer platt plats, och utanför City Gross eller vad det nu var så ser vi en helt vanlig Ford Mustang, som Thim blir imponerad över…

Så då tänkte jag att nej nej nej, vill han se fina bilar så ska vi ju verkligen strunta i att lägga tid på min bil och åka direkt till Garage-11 Cars & Coffe istället.

På vägen dit så såg vi en Audi R8 som lämnade träffen (det var flera bilar som lämnade väldans tidigt, så nästa gång ska jag vara där direkt från starten) och han blev imponerad över den med.

”Vänta bara…” sa jag då 😉

Vi kommer fram till platsen där det står säkert 30 bilar utanför som inte fick plats där inne, eller som helt enkelt inte dög att stå där inne, så jag var lite osäker på om jag skulle få komma in med min Toyota, men jag blev vänligt invinkad på plats =)

Och där var det helt helt perfekt på alla sätt och vis.
Strålande fint väder, härlig mix av bilar, jag träffade flera goa och gamla vänner där, en helt perfekt ”bilentusiast-dag”.

Kul att så många gillar min brukis, jag blir dock lite förvånad över att alla är förvånade över att jag trivs så bra med bilen, en av världens mest älskade bilar, förbättrad av mig.. men ja alla vet ju om att jag är kräsen så =)

Men vilket som, Garage-11 Cars & Coffe var supertrevligt, där var alla möjliga sorters bilar, små, stora, STORA, nya, gamla, GAMLA.

Och om man inte redan var sugen på en Porsche så…..

Sedan Garage-11 öppnade i sina nya lokaler så har jag sagt till mina vänner att de borde verkligen åka dit just för att se stället och alla bilarna oavsett om de tänker köpa en Porsche eller annat, men ja folk är ju lite skygga med sånt, vilket jag tycker är bra, jag tycker att man besöker en bilhandlare när man VET att man ska köpa en bil.

Så därför är det helt perfekt att Garage-11 har börjat med såna här Cars & Coffe dagar, där det är öppet hus för alla helt enkelt.

Tydligen så bjöds det även på dricka och fika där inne, vilket måste ha varit väldigt uppskattat denna varma sommardag.

Men bäst av allt är att ALLA blir så imponerade över Garage-11, stället, den trevliga personalen, bilarna, ja allt.

Någon sa att den enda stället som är finare än detta är Autoropa, och när jag sa att det är EN ENSAM kille bakom Garage-11 så blev de ännu mer imponerade..

Där kom jag faktiskt på en till person som jag vill intervjua..

Så här är bilderna som @foto.by.thim tog på en väldigt (helt perfekt) ”Cars & Coffe” som jag hoppas att det blir fler av innan hösten är här.

OBS! Allt detta är så enkelt att det är ett ”Facebook-event” bara, så håll utkik på deras Facebooksida för nästa träff

https://www.facebook.com/Garage11Sweden

https://www.facebook.com/events/237726812572955?ref=newsfeed

Och kolla deras Instagram-story för att se en massa bilder och videos från idag

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av GARAGE 11 (@garage11porsche)

UPDATE

Här är bilder från @carsbyfico

UPDATE

Fler snygga bilder av @tvkd5 som var där innan jag kom dit, och ja jag ser tydligt att det var flera godbitar som hade hunnit lämna innan jag kom dit, så nästa gång ska jag vara där i god tid =)

(Visited 69 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x