Dagens Notiser : Hackad på Facebook igen

** Jepp, ännu ett inlägg om att Facebook (och Instagram) bara blir fortsatt sämre hela tiden.

Ja det händer ju cirka en gång i veckan att jag får BEVIS på att någon har försökt hacka sig in på mitt Facebook eller Instagramkonto

Mina mail adresser är lite mer sällan än så, och bloggen är hundratals försök i månaden, som jag får BEVIS på, sen hur många försök det egentligen är det har jag ingen aning om.

Och nu bara någon dag innan mitt konto senast stängdes ner senast pga för mycket intrångsförsök så försvann min profilbild.

Och nu senast när Facebook (dåliga, långsamma Facebook) valde att stänga ner mitt konto så var det pga ”ändringar” som de tyckte var konstiga, det står inte vad, så det kan ha varit vad som helst.

Så då har ju någon tagit sig in helt enkelt, och tydligen lyckats ändra på mer än bara min födelsedag innan kontot stängdes ner av långsamma Facebook

Så ja, jag hade kunnat strunta i vilket och bara ladda upp samma eller en ny profilbild igen.
Men den bilden var den första bilden jag laddade upp när jag för första gången tyckte att jag såg normal ut efter olyckan.
Den bilden hade över 330 likes (MYCKET för en kille) och en massa massa fina och värmande kommentarer som jag absolut inte vill bli av med.

Så jag har skickat flera klagomål till Facebook om detta, men jag har ju också klagat om att jag inte kan tagga mig själv på bilder i minst ett halvår, och minst 20 klagomål om detta, med noll respons från Facebook..

Så pass att jag funderar på att betala för det där Meta tramset bara så de KANSKE svarar på mina klagomål då, för det ska ju vara en av fördelarna med att betala för den där blåa bocken på Facebook och Instagram.

Men jag har för lågt hopp om det ändå så.

Det konstiga med den försvunna profilbilden är att ALL historik om bilden är borta..

Bara någon dag innan bilden försvann så fick den fler kommentarer och likes, all historik om det är borta.

Jag har nu laddat ner mitt arkiv från Facebook, den senaste veckan, månaden, 3 månader, året! Och där är INGEN historik alls om den profilbilden!
Så oavsett om bilden är borta pga en hacker eller Facebook-bugg, så är detta ju ett tydligt tecken på att deras historik-arkiv och support VERKLIGEN INTE FUNGERAR!!

Och nu sedan igår då jag var på Vallåkra med dålig täckning, där jag fick mail om att mitt Facebookkonto var nerstängt igen, så har Instagram verkligen strulat, jag får notiser om nya meddelanden men där är inget när jag går in på appen, jag måste starta om appen flera gånger innan de nya meddelanden syns.

Väldigt väldigt tröttsamt.. de nästan enda, iallafall främsta appar/sociala medier som jag använder för att ha kontakt med folk, och så ska det bli sämre och sämre medans de blir större och större… helt helt sjukt.

Och MYCKET IRRITERANDE!

Om de nu är så stora att de har så mycket att göra, ANSTÄLL FLER MÄNNISKOR!!!!

(Visited 38 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x