Dagens Notiser

** Ja rent allmänt så ogillar jag när man kallar folk för annat än deras namn, men det har jag redan flera inlägg om, tjejer som kallar varandra för ”bror” osv.

Men det som jag nu tycker är så väldigt patetiskt löjligt är när tjejer på sociala medier ska kalla killar för ”vänner” för att antagligen markera för någon kille de dejtar att killen som kommenterade är bara en vän.

Som det senaste exemplet nu, en tjej som jag har haft på Facebook i säkert 10+ år, som jag har nästan noll kontakt med, la upp att hennes barn fyller 21 idag, så jag, artig som jag alltid är, skrev ”Grattis!”, och då tycker jag absolut att det var väldigt onödigt att besvara det med ”Tack vännen”… På BARA min kommentar utav 18 st gratulationer..

Så ja, inget negativt med det, men det är bara SÅ UPPENBART att hon måste markera för någon att jag ”bara är en vän”…

Så främling, som jag på fullaste allvar inte ens kan komma på namnet på nu, det är bara löjligt att offentligt kalla mig för ”vännen” 😉

Så ja ni som läser detta tycker att jag överreagerar som vanligt, men sånt här ser jag nästan dagligen, jag skriver ”Grattis” till alla och allt möjligt, så när en mer eller mindre främmande tjej kallar mig för ”vännen” offentligt så vet väl ALLA varför hon gör det??

Tanke nr 1 är ju att hon vill visa att hon har ”friendzonat” denna kille.
Och när jag då vet att jag veeeerkligen inte behöver markeras i en ”friendzone” så VET jag att jag/killen kallas för vän för att markera för någon annan kille.

Så så löjligt =)

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x