Dagens Notiser

** Under många års missnöje med mina utomhusparkeringar pga ett stort träd som regnar ner både hårda ekollon (med spetsig botten!) och kåda så har jag bett om att få byta plats,

där de först svarade att alla parkeringsplatser skulle ha träd vid sig, och nej det var inte lönt för mig att byta plats för en annan plats där det inom cirka 10 år kommer ha ett träd över sig…. till att de helt enkelt bara har sagt att alla platser var upptagna, trots att jag aldrig har sett bilar på alla platser samtidigt någonsin.

Men nu för ett tag sedan så såg jag att de byggde ut för att skapa nya parkeringsplatser,

vilket då uppenbarligen behövs, men där var jag snabbt på det att kräva ett byte till de nya!
Och det fick jag =)

Längre att gå, min förra plats var verkligen precis vid gången till parkeringen, men hellre går jag lite längre än att ha ett träd som skadar mina bilar på flera olika sätt, och ja då räknar jag även med fåglarna som brukade sitta där och skita på mina bilar.

Så detta är verkligen dagens ”Vardagslyx” =)

(Visited 5 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x