Dagens Notiser

Varje gång jag säger hur ofta helt främmande människor frågar mig om de får låna pengar av mig så blir folk antingen förvånade eller så tror de inte mig, och jag kan verkligen bevisa detta varje dag

De två är bara från det senaste dygnet.

Men så skrev jag för någon månad sedan om det här när snygga tjejer påstår att maten ska gå till deras stackars husdjur eller att de inte har råd med mat själva osv, och detta exemplet så erbjöd jag mig att betala mat på McDonald´s via appen osv

Dagens Notiser

Och ja jag misstänkte att det inte stämde, men OM en stackars människa verkligen inte har råd med mat så ska jag verkligen inte vara ett onödigt hinder där.
Och i dessa fall så handlar det ju inte om att låna pengar utan de vill bara ha pengar gratis, och jag kan absolut stå för mat till främmande människor, men absolut inte knark, därför ville jag betala maten via appen osv.

Men ja hon fick en liten slant swishat till sig för att hon skulle ha råd med tåget till McDonalds sa hon, och sen blev det helt tyst.

Nu häromdagen så fyllde hon år, jag skrev grattis trots att det har varit helt tyst i 3 månader, och där till sist så fick hon väl skuldkänslor och skrev att det var precis som jag misstänkte.

Så, jag har NOLL sympati för narkomaner, en sitts de själva satt sig i osv osv, men det var ju väldigt bra att hon nu är på rätt väg igen och hon är nog den första någonsin av alla dessa som DAGLIGEN frågar mig om pengar som har erkänt och bett om ursäkt.

Jag har många många såna här exempel ska ni veta.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JohnA

Fan, vet nog ingen som blir kontaktad av lika många weirdos som du 😛

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x