Dagens Notiser : ”Vem är Tyler, The Creator?”

Det underbara med många av mina vänner är att vi delar samma intressen, men har många gånger helt olika smak inom samma intressen.
Nu gillar jag väldigt mycket musik så det är nästan svårt att inte matcha med mig inom något inom musik, men men, så till saken, idag så frågade min vän mig vem Tyler, the Creator var, för att han hade nämnt ett svenska band på på antingen Twitter eller Instagram

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Dina Ögon (@dinaogon)

Så min vän skickade denna låten till mig med det svenska bandet, och ja den är rätt nice.

Dina Ögon – Mormor


Och så bjöd jag min vän på ett svenskt band som jag tycker om som är allt för okänt i Sverige, Dungen

De har bättre låtar och albumversionen är bättre än det där, men det var där  jag såg / hörde Dungen för första gången, 2005-10-18, ett svenskt band som är stora utomlands, uppträder hos Conan, på svenska!

Men så till poängen, jag såg nyss en video och det fick mig att vilja svara på samma fråga här i bloggen.

”Vem är Tyler, the Creator?”

Och mitt svar som jag är rätt nöjd med trots att det var väldigt snabbt förklarat i en högljudd miljö.

”För rätt många år sedan så släppte han en bra låt, som fick en massa uppmärksamhet för att han åt en kackerlacka i videon eller något sånt, och sen efter det så fick han en massa pengar och uppmärksamhet och körde på det spåret helt att ”sticka ut från mängden”, så jag såg honom som ”HipHop-Punk”, och han har verkligen mognat till och utvecklats genom åren och är en riktigt bra kille, samlar på bilar och en massa annat sånt som jag tycker om och gör absolut bra musik, värd att lyssna på”

Och för att vara impulsivt och kortfattat så är jag väldigt nöjd med den beskrivningen.

Och här är videon som jag nyss såg.

Tyler, the Creator Recalls Pharrell’s Life Changing Creative Advice

Pharrell är så jäkla bra, som människa..
Så det kan ha varit det ögonblicket som fick Tyler att mogna till totalt och ändra sig helt, jag tror det.

Och ja jag blir bara mer och mer imponerad av Tyler, the Creator med åren.

Tyler, The Creator Opens Up & Gets Raw, Real & Uncut!

Ja den videon finns inte kvar längre… Inte någonstans..

Tyler, the Creator – Sandwitches

Men mitt första inlägg med Tyler är från 17 Februari 2011 iallafall.

Denna dokumentär ser jag verkligen fram emot

RapCaviar Presents | Tyler the Creator

Så, nu har jag skapat en tagg för Tyler, The Creator

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x