Sista numret av GreenLight Magazine

Ja väldigt oväntat och förvånande så sa Daniel och Talvis på Greenlight Galan nu senast att de ska lägga ner Greenlightmag.
Frågvis som jag är så ställde jag frågan direkt till dem båda, och är faktiskt typ nöjd med svaret jag fick.

Jag förstår att alla växer upp, får barn osv, ja även vissa bilbyggare tro det eller ej, och då är där inte mycket tid över till hobbies eller extrajobb, men det var inte alls det som var anledningen här, inte heller brist på läsare, reklam eller något sådant, verkligen inte, utan anledningen till att Greenlight tidningen läggs ner är för att Greenlight eventen, Modified Run och Greenlight Galan, går så bra, bättre och bättre för varje år, att DE nu kommer att bli heltids-extrajobben, så för att göra ännu fler deltagare och gamla deltagare ännu mer nöjda så lägger Daniel och Talvis nu all ”fritid” på det istället.

Jag är väldigt glad över att jag har varit med från början, både med tidningen och galan, och ja det kändes extra tufft att missa galan i år, men det löste galant med livesändning så jag var med på flera sätt ändå =)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir_Pierre (@sirpierre.se)


Jag trodde/hoppades på att någon annan skulle ta över tidningen, men sen så känner jag själv att jag i samma sits hade absolut inte litat på att någon annan skulle föra MITT namn vidare lika bra på samma sätt, så nej, det hade bara blivit fel, TROR jag.

Det dyker kanske upp en annan digital tidning under annat namn, med samma fokus på bilar och bil-event, kanske även samma sponsorer, fine, men nu har Greenlight Magazine skapat av Daniel och Talvis avslutats efter 13 år av Daniel och Talvis.

Med Lukas Kooz i första numret och i sista numret (och en MASSA nummer där i mellan!, numret om hans jubileum har rekord i antalet läsare än idag tror jag, men det ska vi väl slå nu? 😉 )

Tidningen läser ni alla gratis här

 

Numret är inte ute för allmänheten ännu egentligen, det kommer först till oss prenumeranter, men ni kan alla klicka på länken och läsa tidningen redan nu  =)

 

Och egenkär och extra tacksam som jag är så avslutar jag med detta <3

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir_Pierre (@sirpierre.se)

Jag ser verkligen fram emot en massa kul med Greenlight =)

(Visited 3 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x