Dagens Notiser

** Ja hela denna ”upplevelsen” har otroligt nog gjort att jag har blivit ännu mer förvåna över folks beteende än tidigare, otroligt nog.
Nu när jag är hemma och utåt visar mig vara typ okej så har jag fått höra så mycket av min familj.

Det är ju standard att när någon går bort så var det plötsligt allas bästa vän, och lite så har det varit här med, allt från främmande människor har tänt ljus och lagt blommor vid platsen som om jag vore död till att en främmande tjej påstod att hon var min flickvän! Helt helt sjukt

Och de flesta som har mig på Facebook eller följer mig på Instagram vill jag tro har förstått att någon har hänt mig, och ja det är överraskande få som har hört av sig, men det tar jag, så är folk, det som förvånar mig nu är att det är MÅNGA som har skrivit och frågat och till och med ringt mina föräldrar och frågat, om varför jag har rakat av mig skägget!

Ja på fullaste allvar!
Visst kul att folk bryr sig och uppenbarligen har tyckt att jag var snygg förr, men att så många ska må dåligt, bli oroliga osv för att jag har rakat av mig skägget, men de brydde sig inte när jag var nära att dö eller låg i en sjukhussäng i nästan 5 månader…

Så till de alla, oroa er inte, skägget kommer tillbaka, planen är att låta det växa igen efter 1 Januari, så då har jag ett helt skägg lagom till Alla Hjärtans Dag 😉

** Och åter igen till alla er som bryr er, jag har absolut full förståelse för att ni inte har kunnat hälsa på mig, ni har era liv med jobb, barn osv, och jag är fullt medveten om att ni hade mått dåligt av att se mig, och det vill jag verkligen inte, så jag är super tacksam för att ni har skrivit till mig, men ni behöver verkligen verkligen inte känna er dåliga för att ni inte har hälsat på mig, där jag var senast var ju en timme ifrån Malmö dessutom!

Om jag får välja så tar jag jättegärna igen en massa trevligt till våren när jag förhoppningsvis är mer okej =)

(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x