Nattens Notiser

**Är det bara jag som är utan barn som tycker att det är lite konstigt när folk lägger upp bilder på sin gravida mage/sitt barn / med sitt barn och skriver ett meddelande ”till barnen” som ett allmänt hot mot världen, i stil med ”Jag hade dödat vem som helst för dig utan att blinka”, ”Jag kommer att krossa hela världen för din skull” osv..

Till ett barn som inte är fött ännu eller inte kan läsa..

Jag förstår självklart att ett barn är det viktigaste i ens liv.

Men jag ska göra en jämförelse.

Låt säga att jag lägger upp en bild på min bil och skriver ”Jag älskar dig så mycket, jag kommer att döda vem som än rör dig utan att blinka, jag skiter i vilket”.

Då är jag psykiskt störd visst? (som vanligt).

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x