Dagens Diskussion / Jag kommer att fortsätta uppdatera under dagen

Ni vet att jag ofta kommenterar bara för att jävlas med folk 😉
Denna morgonen började därför med en diskussion som jag tänkte dela med mig =)

Det är ingen hemlighet alls att jag har nolltolerans för de som väljer att göra sådant som alla vet är dåligt, så som knarka, röka osv.
Men ja självklart är jag fullt medveten om att det tyvärr finns barn med hemska föräldrar och där det så kan leda till att barnen ”väljer fel väg”.

Min vän jobbar med just sådana barn och verkar älska sitt jobb, så rätt man på rätt plats.

Men jag tycker att det är så patetiskt löjligt när vuxna människor delar Facebookstatusar som sprids som herpes i en lesbisk orgie.

Speciellt när de lägger upp dessa texter så att det ska verka som om de själva har skrivit texten, klappa sig själv på axeln, få lite uppmärksamhet, och ja alltid så ser man folk som uppenbarligen har bättre vänner på sin Facebooklista men som också är mer naiva kommentera ”Åh du är en så underbar människa, det borde finnas fler som du” osv osv..

Ja fler som vet hur man kopierar och klistrar in en text 😉

Den texten som är hetast just nu bland Facebookarna är denna text som vi oftast ser hos en viss kategori av människor, de som tycker synd om sig själva, de som mycket synligt har knarkat i sönder sig själva, och ja som alltid, alla de som har gått ”livets hårda skola” 😉

Nu verkar det som om att jag är den enda i hela människan som INTE går fram och kramar om varenda en sprutheroinist jag ser på stan, och då är jag som vanligt ”The Bad Guy” =)

Det är mitt dagliga smeknamn numera.

Såhär blev dagens diskussion, enjoy =)

UPDATE

Jag insåg nyss att jag kan ju klistra in hela inlägget direkt från Facebook här =)


 

Tjejen vars ”utseende” jag kommenterade hade denna stereotyp, Whitetrash-wannabe GB bilden =)

Jag lovar er att det finns ett 2Pac citat där någonstans 😉

Och där som först så kom det, det brukar annars komma fortare.
Är du en icke misslyckad vit man så är det okej att attackera dig hur som helst och kalla dig vad som helst, för att allt är ju ditt fel bara för att du inte tar SMS-lån för att köpa ett flak öl en Tisdag.

Har du det till synes lite bättre än en standard Whitetrash så är du en fiende, så enkelt är det.

Detta är ett rent nöje från min sida =)

Än så länge så är det bara 2 st som har tagit bort mig som vän pga detta =)

UPDATE

Det fortsatte givetvis

(Visited 95 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x