Christies Presents Gucci Vault | 10 Signature Styles & Motifs

** Jag vill inte alls låta högfärdig, men jag har alltid sett ner på Gucci, för att så långt tillbaka som jag kan minnas så är det alltid smaklösa människor som jag har sett bära Gucci.

Ja jag har gett märket en chans, absolut, några väskor, klädesplagg och skor, och det har bara förstärkt min syn på Gucci, det har verkligen inte varit något speciellt, inte prisvärt.
Sakerna kan vara snygga, men äh.

MEN!
Idag är alla andra är så löjligt dyra så är Gucci faktiskt relativt prisvärt om man vill jämföra dem med Louis Vuitton, vilket man verkligen inte bör göra eftersom LV är minst dubbelt så dyrt för liknande produkter, men trots det så har folk alltid jämfört Gucci med Louis Vuitton, och samma folk har också påstått att de VÄLJER att köpa Gucci för att deras saker är snyggare än LVs saker, när vi alla vet att det handlar om priserna.

Och nu idag när Gucci gör desperata samarbeten med vem som helst för att nå ut till den yngre publiken, och Louis Vuitton gör allt för att sticka ut… så har jag avsmak för dem båda.

Aja, min poäng här skulle vara denna.

Eftersom folk tror att Gucci och Louis Vuitton är jämlika, att en väska från dem två olika kostar lika mycket, är lika bra och har lika hög status.
Och eftersom man köper t.e.x en sådan Duffle bag främst för att den är flashig..

Ja då får man ju se Gucci som mer prisvärt..
Billigare än LV men lika flashigt (enligt folk, och felaktigt).

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x