PERFECTION! 2021 Ford Mustang Mach 1 Review

 

** Ja det är ju klart att jag gillar Ford Mustang, det är inte någon favoritbil för mig, men ja alla tycker ju om Ford Mustang, det vore konstigt annars att inte gilla en sådan ikon, det är som de som påstår att de inte gillar Porsche 911 trots att de aldrig har kört en…

MEN! Ford Mustang har samma problem som många andra bilar, ägarna till dem..

ALLA jag någonsin har pratat med som har ägt en Mustang har trott att de har haft världens snabbaste bil, utan att överdriva.. Alla förutom en tjej.
Men annars så verkligen alla, allt från vänner, släkt, bekanta, främlingar osv osv..
De har alla trott att de har haft världens snabbaste bil…Och det har de INTE haft, vilket jag gärna har visat dem om och om igen.

Så den biten gör att jag inte tycker om Mustang mer än vad jag gör idag.
Men de nya…. Speciellt Shelby… Oh my…

 

** Jag är mest nyfikne på hur den växellådan känns.

** Mach 1 känns som en väldigt lagom Mustang för den som inte vill ha en ”Tant-bil”.

** Jag gillar Shaker hoods, så pass att innan det fanns Turbo-kitt till Nissan 350Z och det BARA fanns en Stillen skruvkompressor på marknaden, så tänkte jag montera en sådan tillsammans med en Shaker Hood.

 

** Jag har helt missat att de inte säljer GT350 längre.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x