Öppnar snart : MT Auto – Bilverkstad

Det går nog inte en enda dag utan att någon frågar mig om tips om en bra verkstad, eller rättare sagt bra och tillförlitlig.
Och jag förstår absolut varför folk inte vill lämna bilen till vilken verkstad som helst, oavsett om det är en märkesauktoriserad verkstad eller inte.

Jag personligen skulle aldrig lämna någon av mina bilar till en verkstad eller mekaniker som jag inte själv känner personligen.
Så att lämna bilen till en stor verkstad som byter anställda lika ofta som folk byter sänglakan, nej det tänker jag absolut inte göra.

Det är EN av anledningarna till att jag alltid går till samma ställe för samma sorts arbeten.
Och det är en av många anledningar till varför EN ENDA person har fått mecka med min #350ZRS de senaste cirka 8 åren.

Det enda problemet med Marko (som jag skryter ofta om här i bloggen) är att han har fått mecka med mina bilar på sin fritid eftersom han inte har kunnat ta in låga bilar på sin arbetsplats, så jag tjatar mig till så mycket av hans fritid som jag bara kan, det finns alltid en massa att göra med mina bilar….

Så att rekommendera andra att också sno av hans fritid, nej det gör jag ju självklart inte.

MEN! Nu ska han ÄNTLIGEN öppna eget!
Så nu har jag ÄNTLIGEN en riktigt bra och PEDANTISK mekaniker med en EGEN verkstad som klarar av att ta låga bilar!
SÅ underbart!

Och till alla er som frågar mig hela tiden om mekaniker-tips så har jag ju tipsat er om en kille i lund, som alltid är fullbokad, nu kan jag äntligen ge er ett riktigt bra mekaniker-tips som är lätt att hitta till och som ligger nära Malmö =)
(Terminalgatan 22, 235 39 Vellinge)

Marko är fullt igång med att beställa allt till sin helt nya verkstad, så vi får vänta lite till innan han kan börja ta emot kunder, men eftersom jag har fått frågan extra mycket nu på sista tiden, antagligen för att folk vill ställa på sina entusiastbilar, så tänkte jag att jag lugnar er lite med att berätta om att Marko är full igång med att öppna eget.

OBS! Marko som är utnämnd Sveriges bästa Nissan R35 GT-R mekaniker (Och Sveriges bästa master-technincan) är inte rädd för att ta emot trimmade bilar, Så ÄNTLIGEN efter alla dessa år så har vi en riktig verkstad i Skåne som kan ta emot alla sorters bilar.

 

Jag kommer givetvis att uppdatera er så fort jag har mer info om datum osv, men här är hans hemsida än så länge

https://www.mtauto.se/

 

Och Facebook

https://www.facebook.com/mtauto.se

 

(Visited 187 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x