Dagens App : Playpilot

Ibland tycker man att man har en jättebra egen idé som alla hade haft användning för, och så söker man lite och ser att det redan har funnits i flera år…

 

Jag precis som många av er har allt för många olika allt för dyra streamingtjänster med lika dåligt utbud.

Och när man väl kommer på något som man skulle vilja se, som man är säker på att man har sett på någon av apparna någon gång, så inser man 5 appar senare att den filmen eller serien inte finns kvar längre.. av någon dum anledning.

Så hur bra vore det inte med en app som sökte igenom alla dina streaming-appar samtidigt.

Playpilot ska fungera så, jag är rätt ny med appen och är inte helt nöjd med den ännu.

Men den fungerar som så att du skaffar dig ett konto, markerar vilja streamingtjänster du använder, Netflix, Disney+, ViaPlay, Amazon Prime osv osv och sen när du vill söka efter något särskilt att se på så gör det det via Playpilot.

Så enkelt, så bra.

Jag tycker att det är bra att du kan se IMDB snittbetyg direkt i appen, det är något som alla streamingtjänster borde ha.

Och appen verkar ha en funktion där du kan synka med din vän eller dejt och så ska den visa er exempel på filmer eller serier som ni båda två kan tänkas gilla.

Jag vet inte hur det funkar ännu, men i teorin så verkar appen ett måste att ha.

Det mycket tråkiga är att appen inte verkar känna av vad jag redan har sett på de olika apparna, betyg jag har gett på vad jag har sett på antingen IMDB eller i streaming-apparna.
DET hade förändrat allt!

Låt appen synka med IMDB och alla streamingtjänsterna så jag slipper välja och ha mig i denna appen OCKSÅ.

Men en annan sak som är bra är att du kan lägga till filmer eller serier som du vill se, som inte finns att se just nu, och sen får du en notis när detta finns i någon av dina valda appar eller allmänt bland alla streaming-appar.

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.