Dagens Hater

Jag får rätt mycket “Hat-kommentarer” lite överallt, och fram tills för ett tag sedan så trodde jag att en del av dem filtrerades bort automatiskt, som t.e.x på youtube, för att jag kunde få en notis av youtube och ett mail om en kommentar, som sen var borta när jag skulle svara på den.

Men nu har jag förstått att de “avancerade haters” skriver en hat-kommentar och sen så raderar de den, för de vet om att jag kommer att få se den, men ingen annan.

Som denna pajasen igår som för andra eller tredje gången frågade om jag ville köpa ett par Air Jordan 1 x Dior, ett par som garanterat är fake, och även de äkta skorna bara rasar i värde för varje dag.

Varför jag svarar så i botten är för att efter mitt “No thanks svar så skrev han såhär” och sen radera han det direkt.

Och nej kommentaren finns inte i min “skräppost” på youtube, precis som så många andra, utan de skriver och sen raderar, så att bara jag ska se det.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.