Nattens Notiser

** Jag fick för mig häromdagen (väldigt hungrig) att jag skulle köpa lösgodis.
Det är LÄNGESEN jag köpte lösgodis sist, jag äter inte ens lösgodis, det var bara pga mitt ex som köpte lösgodis, som jag också då passade på att köpa lite, men jag själv går aldrig och köper lösgodis.
Inte för att jag inte tycker om det, utan för att min trasiga käke inte klarar av det.

Men nu köpte jag mig en påse lösgodis iallafall.. ändå.. Och en massa annat.

Åt några bitar, fick direkt ont i käken, och nu precis som väntat, än idag 2-3 dagar senare, så biter jag mig själv i kinden hela tiden oavsett vad jag äter… detta är för att min käke har kommit ur led för att jag åt lite godis…

Sjukt irriterande störigt!!

Jag hatar verkligen att inte kunna äta vad jag vill pga min hälsa, både käke, allergi och min jobbiga mage.

(Visited 32 times, 1 visits today)

2 svar på ”Nattens Notiser”

  1. Jag får ballong mage och gaserna från helvetet av lösgodis.
    Sen är jag lite nojig över att köpa lösgodis numera pga smittorisken.

  2. Ja vi är gör gamla för sötsaker helt enkelt =)

    Ja det var just det som gjorde att jag blev lockad, jag såg när de fyllde på med nytt godis, så jag tänkte att det är lika bra att passa på =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.