#MoreShopping : ParkOne – Digital P-Skiva

För flera år sedan så fick vi syskon en digital P-Skiva av våra föräldrar i julklapp, (jag tror faktistk att det är så mycket som 10 år sedan..)

Jag har aldrig känt ett behov för något sådant, jag har underligt ett sådant flyt/mönster att när jag parkerar någonstans där det behövs P-Skiva så brukar P-Skivan vara rätt inställd redan när jag tar fram den.

MEN! Det har ju dumt nog hänt flera gånger att jag har glömt lägga fram P-Skivan eller så har jag ställt den efter klockan i bilen, som inte är ändrad sedan senaste Sommar/Vintertid.
Så ja, jag har fått en del Parkeringsböter för det med, surt.

Så jag insåg ju rätt snabbt att det var smidigt med en digital P-Skiva som alltid visar rätt.

Så jag köpte ett par stycken till, rekommenderade dem till mina vänner, och alla gillade dem.
Grejen är bara att jag har bara haft dem i mina 4-dörrars bilar, för att jag tycker inte att de är så snygga i en sportbil.
Även om det är MYCKET fulare när det ligger en sliten pappers P-Skiva vid behov.

Nu häromdagen så var jag på Glashuset här i Malmö för att jag har länge letat efter ett fancy paraplyställ, något som inte alls verkar vara nödvändigt längre eftersom jag verkligen inte hittar något paraplyställ överhuvudtaget någonstans, fancy eller billigt.

Vilket som, vid kassan så låg där såna här ParkOne P-Skivor, så jag tänkte att jag köper de som de har hemma, 7 stycken blev det.

Och nu till anledningen till varför jag skriver detta inlägg.
Jag vet att rekommendationen för placeringen av en P-Skiva eller parkeringslapp är nere i höger hörn, passagerarsidan alltså, även om man oftast alltid lägger dem på förarsidan så parkeringsvakterna måste gå ut på vägen för att kunna se dem.

Det står även i instruktionen till ParkOne att den ska monteras i höger hörn.
Men jag har ju högtalare där, jag vill inte försämra ljudet eller ha något som vibrerar, så jag ville montera dem UPPE i höger hörn.

Jag känner 2st Parkeringsvakter, jag frågade dem om det var okej, men ingen av dem ville svara mig, så jag satte den där ändå.

Är detta godkänt?

Det är ju inte så snyggt, men där ser man ju P-Skivan som allra tydligast med

De finns i svart med, men samtidigt som jag inte vill att det ska vara fult, så vill jag inte heller få böter för att den inte syns tillräckligt eller är fel placerad.

Så hemskt är det ju inte =)

Det är nog många som kommer att bli väldigt nyfikna över vad det är som sitter där.

 

** Där är två varianter, den nyare har lite tydligare display på baksidan, annars är de same same tror jag.
Elgiganten tar 599kr & 749kr för dem. 
Jag kan sälja en av mina, för att jag kommer inte att sätta dem i de bilar som ändå bara står stilla i mitt garage eller kör med, jag har ju en del bilar som jag aldrig parkerar utan att jag står vid bilen.

Så vill ni köpa en av mina så hojta till.

 

(Visited 405 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x